Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Znovu se budu opakovat - při stylu jízdy "pan klobouk" a spalování tolik účinného VPD lol panu Mellovi připadají i pneu Barum vzoru OR48 jako rulézzzní lol;)-_-

Ponaučení jest - pana MELLO nebrat v potaz :D;)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Před týdnem jsem koupil na OII zimní pneu Od PIRELLI W210 SOTTOZERO 205/55 R16 91H.Dlouho jsem vybíral a nakonec zvítězilo tohle...prej nejlepší co se dá v tom rozměru pořídit.Ukáže čas...

Vloženo (editace)

Asi mě budete kamenovat :-), ale já jsem spokojenej s BARUM POLARIS 2.....už jsem je měl na FI - 165/70 R14 a mám je objednaný i na FII - 185/55 R15......

Editováno: , autor: Marek
Vloženo (editace)

Jasně, jezdím hlavně město...hory nemusím, i když je mám cca 10 km - ale u nás dole je to v pohodě :-)....ale jak jsem psal...už na FI jsem byl spokojenej....ani na sněhu mě nezklamaly...

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
Před týdnem jsem koupil na OII zimní pneu Od PIRELLI W210 SOTTOZERO 205/55 R16 91H.Dlouho jsem vybíral a nakonec zvítězilo tohle...prej nejlepší co se dá v tom rozměru pořídit.Ukáže čas...

odzkoušené a super

Vloženo

Ja asi pojdem do Matadoriek MP 58 185/60/R14 mam ich aj na druhej Fabii a zatial spokojnbost. Jazdim casto hlboky sneh a nikde ma este nenechali vzdy som sa vyhrabal. A skusal som aj "rychlu" jazdu na hlbokom snehu na slikoch 165/70/R14 a dobre drzali!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...