MELLO Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Znovu se budu opakovat: GY UG7+ rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Znovu se budu opakovat - při stylu jízdy "pan klobouk" a spalování tolik účinného VPD panu Mellovi připadají i pneu Barum vzoru OR48 jako rulézzzní Ponaučení jest - pana MELLO nebrat v potaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Huš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 tak ok zvolim Pirelli thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 dnes jsem koupil Dunlop WS M3 205/45 R16...vyborny zimni pneu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Firestone Winterhawk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Osobně mám Semperit, ale příště půjdu do Nokian WR, holt severský země se nezapřou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Firestone Winterhawk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Pirelli snowsport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 tak šup sem všichni s připomínkama a názorama - nejlépe zkušenosti z 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Před týdnem jsem koupil na OII zimní pneu Od PIRELLI W210 SOTTOZERO 205/55 R16 91H.Dlouho jsem vybíral a nakonec zvítězilo tohle...prej nejlepší co se dá v tom rozměru pořídit.Ukáže čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Continental Winter Contact !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Asi mě budete kamenovat :-), ale já jsem spokojenej s BARUM POLARIS 2.....už jsem je měl na FI - 165/70 R14 a mám je objednaný i na FII - 185/55 R15...... Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Kamenovat tě nebudu, ale jsi bloud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 asi záleží kde jezdíš jestli jezdíš jen po městě, tak proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Barum Polaris bych nechtěl... na F I. jsem měl Kléber Krisalp HP a ty byly o dost lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) Jasně, jezdím hlavně město...hory nemusím, i když je mám cca 10 km - ale u nás dole je to v pohodě :-)....ale jak jsem psal...už na FI jsem byl spokojenej....ani na sněhu mě nezklamaly... Editováno: 7. Říjen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 já zrovna koupil GY UG7, barumky nesedí - na auto určite nedám zde máš test http://auto.idnes.cz/test-zimnich-pneumati...152517_pneu_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Na tyhle testy mám svůj názor. Já používám Sava Eskimo S3 a plná spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Letos opet obuju GY UG7+ , jsou vyborne hlavne na snehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Před týdnem jsem koupil na OII zimní pneu Od PIRELLI W210 SOTTOZERO 205/55 R16 91H.Dlouho jsem vybíral a nakonec zvítězilo tohle...prej nejlepší co se dá v tom rozměru pořídit.Ukáže čas... odzkoušené a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) já osobně bych teda radši volil pneumatiky, který jsou dobrý na vodě a na ledu... na sněhu zas tolik nejezdíš ne? Editováno: 8. Říjen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ja asi pojdem do Matadoriek MP 58 185/60/R14 mam ich aj na druhej Fabii a zatial spokojnbost. Jazdim casto hlboky sneh a nikde ma este nenechali vzdy som sa vyhrabal. A skusal som aj "rychlu" jazdu na hlbokom snehu na slikoch 165/70/R14 a dobre drzali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Matadroky a Barumky mi nesměj přes práh!!! jestli levnou gumu, tak Kleber ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ja mam s matadorkami dobru skusenost. Letne by som nechcel ale zimne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.