pabloescobar Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Ví někdo, zda je u tohoto motoru sedmistupňové DSG suché či mokré (tzn. suché spojky vs spojky v oleji)??? O "suchých" DSG se v minulosti dost napsalo, většinou nic kladného, co se spolehlivosti a výdrže týká. Vývoj šel ale dopředu, tak si říkám, že koncern snad už mohl odladit neduhy. Většinou tomu moc lidí nerozumí, někde se píše, že od krouťáku 250 nm už jsou jen "mokré", že suhá DSG by to neutáhla, jinde zas píšou, že sedmistupňové DSG je pouze suché (oproti 6st, které bylo mokré). Vy, kteří už máte s 2.0 TDI a 7st. DSG větší nájezdy, napište sem své zkušenosti se spolelivostí a výrží. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 U tohoto motoru je určitě mokré DSG. Se suchým DSG jsem měl 4 auta (poslední dvě r.v. 2016) a za mě říkám, že už mi suché DSG nesmí do baráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 důvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 kdyz mas 7 st, tak mas suchou, 6 st. je mokra. bo je to jinak?? ale sucha se bere ze je tam cca 1,5 litru oleje a mokra cca 6 litru. jinac u tourana sem mel mokrou a menil jsem ji v cca 140 tis. ted mam suchou a mam 190, a myslim na spojku nebylo sahnuto, jen mi rikali pri prodeji ze se menila mechatronika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 https://www.automatickeprevodovkypraha.cz/typy-prevodovek-dsg-vag.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Suchá DQ200 - u O2 2010 1.4TSI ve 140tkm převodovka KO, výměna (platil vyrobce). Pak v 280tkm opět KO, oprava mne stala 60tisic. Po dalších cca 15tkm KO mechatronika, výměna a auto šlo pryč. Pak koupen nový G7 2016 1.4TSI, cukání v záběru, 2x výměna spojky, po 2. výměně jakžtakž OK. Nový Leon 3 2016 1.6TDI uplne stejne cukani jako u G7. Tohle auto jeste mam, zatim to neni tak hrozne a je to v záruce. Do Kodiaka už jsme chtěl pouze mokrou DSG. Ta se zatím zdá ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 18. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 V 16. 10. 2019 na 21:55, headerTDI napsal: https://www.automatickeprevodovkypraha.cz/typy-prevodovek-dsg-vag.html Clanek je super, konecne neco prehledneho. Ale co je tedy ta 7st v Kodiaqu? DQ500 asi, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Já myslím, že 381 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.