miklisek Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Škoda, že Rapid nebude jako liftback i v Evropě a bude jen v Rusku....... I když jsou to neofiko ilustrace, moc se mi líbí. Co vám? Já bych do něho hned šel. http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-rapid-ukazala-svuj-vzhled-na-presne-ilustraci-zname-dalsi-detaily/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&fbclid=IwAR1xcYuaiHQxOh4eA7dlIaXcrc1CDOalfS0WYbU6ZOd9QGDZ1lh7ZCXXYlo A oficiální první kresba od škodovky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Podívej se na boční profil auta - to není nová generace, ale rozsáhlý facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Já bych takový facelift ala scalka bral taky všema 10, škoda že se k nám nikdy ofiko asi nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Podívej se na boční profil auta - to není nová generace, ale rozsáhlý facelift. Záměrně jsem nepsal facelift. Ten už byl. Ano, tohle bude asi nejspíš facelift na druhou. Taková Felicia. To byl taky vlastně hodně upravený Favorit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Já už jsem to viděl. Osobně bych si Rapida 2.0 koupil spíš než Scalu. Kdyby se roční auto dalo sehnat kolem 260 až 350 tisíc. Popravdě mi těch 450 a víc za Scalu přijde dost, ale třeba se dá něco uhadat. Každopádně mě by to stačilo, samozřejmě kdyby to nebylo pouze jen o nových náraznících a dílčí změny by byly na celém autě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Levného liftbacku je škoda, klidně by jej mohli prodávat i tu. Ale to asi nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Dnes článek na garaz.cz, v Indii žije Rapid dále jako verze Škoda Monte Carlo a nevypadá věru zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 (editace) Nový rapid v Rusku: https://www.novinky.cz/auto/clanek/skoda-predstavila-novy-rapid-koupit-ho-pro-cechy-nebude-snadne-40306814?dop-ab-variant=0&seq-no=5&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Nemůžu si pomoct, ale vypadá dobře - líbí se mi. Loni jsem byl v Petrohradu a nestačil se divit, kolik rapidů tam jezdí. Škoda že, veškerou zpětnou vazbu Škoda nepřetavila do ještě lepšího faceliftu rapidu u nás a neponechala jej v prodeji i zde. Kdyby se vychytaly všechny ty muchy (konstrukční nedokonalosti), tak by takový rapid byl naprosto super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 (editace) Co by pak dělali se Scalou u které se začíná šeptat něco o malém zájmu... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Řekl bych, že se ani moc nešeptá, ono to tak zatím je :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Zajimave, vyhrivany volant, digitalni budiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Řekl bych, že se ani moc nešeptá, ono to tak zatím je :-( Přesně tak. Scala zatím prodejní představy neplní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Zrušit dalšího Rapida a mít možnost za 400 koupit tohle s full LED, není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Za mě vypadá prostě super. Scalu bych si po Rapidu nikdy nekoupil, ale na tohohle Rapida bych plynule přešel hned. Fakt škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.