Publikováno Říjen 15, 20195 r Škoda, že Rapid nebude jako liftback i v Evropě a bude jen v Rusku....... I když jsou to neofiko ilustrace, moc se mi líbí. Co vám? Já bych do něho hned šel. http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-rapid-ukazala-svuj-vzhled-na-presne-ilustraci-zname-dalsi-detaily/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&fbclid=IwAR1xcYuaiHQxOh4eA7dlIaXcrc1CDOalfS0WYbU6ZOd9QGDZ1lh7ZCXXYlo A oficiální první kresba od škodovky:
Říjen 15, 20195 r Já bych takový facelift ala scalka bral taky všema 10, škoda že se k nám nikdy ofiko asi nedostane.
Říjen 15, 20195 r Autor Podívej se na boční profil auta - to není nová generace, ale rozsáhlý facelift. Záměrně jsem nepsal facelift. Ten už byl. Ano, tohle bude asi nejspíš facelift na druhou. Taková Felicia. To byl taky vlastně hodně upravený Favorit.
Říjen 15, 20195 r Já už jsem to viděl. Osobně bych si Rapida 2.0 koupil spíš než Scalu. Kdyby se roční auto dalo sehnat kolem 260 až 350 tisíc. Popravdě mi těch 450 a víc za Scalu přijde dost, ale třeba se dá něco uhadat. Každopádně mě by to stačilo, samozřejmě kdyby to nebylo pouze jen o nových náraznících a dílčí změny by byly na celém autě.
Listopad 2, 20195 r Dnes článek na garaz.cz, v Indii žije Rapid dále jako verze Škoda Monte Carlo a nevypadá věru zle.
Prosinec 12, 20195 r Nový rapid v Rusku: https://www.novinky.cz/auto/clanek/skoda-predstavila-novy-rapid-koupit-ho-pro-cechy-nebude-snadne-40306814?dop-ab-variant=0&seq-no=5&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Yosef
Prosinec 12, 20195 r Nemůžu si pomoct, ale vypadá dobře - líbí se mi. Loni jsem byl v Petrohradu a nestačil se divit, kolik rapidů tam jezdí. Škoda že, veškerou zpětnou vazbu Škoda nepřetavila do ještě lepšího faceliftu rapidu u nás a neponechala jej v prodeji i zde. Kdyby se vychytaly všechny ty muchy (konstrukční nedokonalosti), tak by takový rapid byl naprosto super.
Prosinec 12, 20195 r Co by pak dělali se Scalou u které se začíná šeptat něco o malém zájmu... Upraveno Prosinec 12, 20195 r od ben06
Prosinec 12, 20195 r Řekl bych, že se ani moc nešeptá, ono to tak zatím je :-( Přesně tak. Scala zatím prodejní představy neplní.
Prosinec 12, 20195 r Zrušit dalšího Rapida a mít možnost za 400 koupit tohle s full LED, není co řešit.
Prosinec 19, 20195 r Za mě vypadá prostě super. Scalu bych si po Rapidu nikdy nekoupil, ale na tohohle Rapida bych plynule přešel hned. Fakt škoda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.