Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás, prosím o pomoc nakodódováním řj světel afs adresa 55. Přes vcp jsem bezmozku odmáčkl kódovat a poté jsem musel odstranit chybu afs kalibrací světlometů základním nastavením jak je tu na fóru popsáno. Chybové hlášení žádné, ale za jízdy se ani nehnou. Před tím než jsem to dojebal,fungovalo vše jak má. Po nastartování se seřídí nahoru- dolu i stranově. Na mdf je zaškrtnuto natáčení a xenony nic.Je možnost to nějak napravit?Děkuji za každou radu.To že jsem blb vím a do škodovky nakonec.Diky.

DSC_0082.JPG

DSC_0083.JPG

DSC_0085.JPG

Upraveno od Lakonpc

• Autor

Tak je opraveno.Snad se to bude někomu hodit.Postupoval jsem následovně - ve VCP jsem po načtení adresy 55 provedl kodování ŘJ jako je na první fotce,vyskočí chyba konfigurace afs,kterou jsem odstranil základním nastavením 001 spustit,aktivovat a zavřít.Vypnul zapalování a jel to vyzkoušet.Ejhle natáčí.Nejsem si jist,ale mám dojem že jsem udělal chybu tím že jsem provedl základní nastavení s autem v náklonu.

• 1 měsíc později...

Čaute, majú takto svietiť AFS svetlá aj nad 100 km/h ? Režím mesto funguje vidno pekne ako ich natiahne do strán ale ak idem nad 100 má to dať dialničné svetlá a nič to nerobi je to tak ako pri 70 km/h. V noci nič nevidím :D tak preto sa pýtam či to takto má svietiť.560724287_Beznzvu.thumb.png.e7118d4e4060447c15d12d4af4538abb.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.