Ondřej Coufal Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Dobrý večer ! Nechci vás nikterak vyrušovat, ale zde http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewforum.php?f=55 Se sešla nepěkná aliance BMWáků, Volvistů, Hondistů a jiných kteří se vcelku nemístně navážejí do produktů společnosti Škoda, nechci vás do ničeho tlačit, ale nenajde se někdo argumentačně zdatný a techniky znalý aby jim mohl oponovat ? Protože ti co doposud hájí "vaše" barvy působí spíše kontraproduktivně, myslím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) Osobně si myslím, že nemá cenu se tím vůbec zabývat, je mi vcelku jedno kdo si co říká na adresu škodovek mimo toto fórum, jak myslíte, že by to dopadlo? akorát hádanice, protože z charakteru příspěvků na výše uvedeném fóru technické ani jiné argumenty nemají pro tyto přispěvovatele cenu. Takže nohy na trnož a dlouhej kouř, sklenku vína a pohoda klídek společně s ostatními tady jinak Ondřej Coufal - redaktor? Editováno: 27. Říjen 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Taky jsem to chvíli četl, ale takové argumenty..... no děkuji. Tady na fóru se snažíme pomoct a poradit, dost lidí rozumí autům a pomůžou, spíš si myslím, že je to od pana Coufala reklama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Dobrý večer !Nechci vás nikterak vyrušovat, ale zde http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewforum.php?f=55 Se sešla nepěkná aliance BMWáků, Volvistů, Hondistů a jiných kteří se vcelku nemístně navážejí do produktů společnosti Škoda, nechci vás do ničeho tlačit, ale nenajde se někdo argumentačně zdatný a techniky znalý aby jim mohl oponovat ? Protože ti co doposud hájí "vaše" barvy působí spíše kontraproduktivně, myslím.... Tady nema cenu se zapojovat, to se jim radeji vysmeju bez toho, aby to nekdo vedel... Protoze tohle co tam ty clenove se*ou za ho*na, tak to je nejaky komplex nebo LMD... Protoze rici o 1,2HTP, ze je lepsi zahradni traktor, tak bych toho vola chtel videt jet v tom spise na tom po ulici jak by daleko dojel nez by ho odvezl Dr. Chocholousek... Muj nazor, 10000 x lepsi novejsi F 1,2HTP, nez myslenka, ze mam v garazi rozpadly 10let starou pixlu se zvucnym jmenem, dekuji a jdu zvracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 nedalo mi to a ono fórum jsem navštívil a při pátečním večeru jsem se pořádně pobavil Opravdu stojí za to si to pročíst, protože tolik, kolik je tam blábolů, nesmyslů, urážek a narážek jsem už dlouho neviděl. A doporučuju nereagovat Jen pročíst, zasmát se a odejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 nedalo mi to a ono fórum jsem navštívil a při pátečním večeru jsem se pořádně pobavil Opravdu stojí za to si to pročíst, protože tolik, kolik je tam blábolů, nesmyslů, urážek a narážek jsem už dlouho neviděl. A doporučuju nereagovat Jen pročíst, zasmát se a odejít Ja jsem se moc nesmal... Zakroutil si hlavou, usklibl se a odesel. Take to doporucuji udelat vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tam su teda fakt kvalitne dristy, mi sa tu vieme tiez pohadat, teda ak chceme a hlavne je ze tu sa daju vyriesit aj technicke problemy. vazne, hadat sa s niekym komu tatko kupil 318 nema zmysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 na tedle adrese jsou vsechna temata setsakra zajimavy nic prilisne urazliveho sem tam nenasel zato kurewsky srandy - to co ze sebe vypoti turbodebil shademaniak nebo jarmilka fakt nema konkurenci. Myslim ,ze pokud hledate pobaveni tak to nema chybu. Jinak samozrejme: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Dobrý pacienti radši nekomentovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 že vám to vůbec stojí za pozornost. Koukl jsem tam, pár přízpěvků přečetl a odešel jsem. Je to o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Mam stejny nazor. O cem to forum je, asi o maximalnich urazkach. Nic jineho jsem tam na zacatku nevidel a dal jsem nelezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Jsem si chvili cetl....a.... proste jednoduse - silacky reci, padaji jim z pocitacu hovna, inteligentni hovada s nacipovanyma vole bavama a zahranicnima pleckama, kteri si museji technickou kupovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Dobry... pobavil jsem se... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Tam se snad sešli všichni tupouni z celého internetového světa. Oni neurážejí ŠKODU ale oni svými příspěvky urážejí sebe a lidskou inteligenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.