Listopad 22, 20222 r ALE! Jednou jsem si stříkal na disky aby sjel ten prach z destiček a přilít hlídač že se to nesmí pouze jejich eko superdrahý prostředky.
Listopad 22, 20222 r @Karel z HK Treba zmeniť myčku... Nepoviem keby si si tam rozbalil komplet detailingovú výbavu, ale toto? Inak, de facto všetky čističe určené na home made umývanie sú eko...
Listopad 22, 20222 r Já už si párkrát vybalil 2 kyble a plno přípravků a stále čekám, kdy na mě někdo vletí... Nejdříve mám v plánu to zkusit po dobrém - sice používám jen vodu, ale zato v celkem velke míře a minimálně 150 -200 tam vždy nechám,... v nejhorčím změním myčku, rostou jak houby po dešti, takže váběr zatím je.. A co se toho eco týče, myslím si, že to co používáme vlastního, je mnohdy mnohem více eko a menší driák, než to co mají na myčkách...
Listopad 22, 20222 r Ja mám súkromné detailing štúdio doma v garáži, takže nie som závislý na vychcálkoch a aj trochu prehľad mám... Je to iba a len o prachoch... Zase ak je vychcaný zákazník, tiež to nerobí dobrotu... Je to dosť o kompromise a hranica je tenká a kľukatá... Upraveno Listopad 22, 20222 r od stafa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.