Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Zkus ještě kuknout tady: http://www.auto-styl.cz/prodej-novych-vozu/akce-a-novinky-nove-vozy/skoda-connect-pruvodce-registraci-a-aktivaci/ Předpokládám ale, že už jsi měl auto jednou aktivované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Ďakujem za info. Skúsim to poriešiť cez telefón. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 před 20 minutami, Gabry5 napsal: Ďakujem za info. Skúsim to poriešiť cez telefón. Ešte som si všimol, že vo vozidle mi nájde Wifi, píše že pripojené ale žiadny internet. Kde môže byť chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Aby ti šel ve voze internet, musíš mít koupený datový balíček. https://skoda.cubictelecom.com/cs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Včera mi všetko fungovalo, len dnes sa to nejako pokašlalo. Zájdem do servisu a uvidím čo s tým spravia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Mno tak jsem i po startu/vypnuti zapalovani/resetu infotainmentu ve fazi zasedleho globusu a aplikace dnesni jizdy vubec nezaznamenala. Je zajimave, ze z auta se dostanu na eshop nebo vytvorim noveho uzivatele - takze evidentne nejake spojeni se svetem auto ma. To jsem zvedavej kde je nyni zakopanej pes. Fakt si nekdy pripadam jak betatester :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 před 3 hodinami, Michal T. napsal: Mno tak jsem i po startu/vypnuti zapalovani/resetu infotainmentu ve fazi zasedleho globusu a aplikace dnesni jizdy vubec nezaznamenala. Je zajimave, ze z auta se dostanu na eshop nebo vytvorim noveho uzivatele - takze evidentne nejake spojeni se svetem auto ma. To jsem zvedavej kde je nyni zakopanej pes. Fakt si nekdy pripadam jak betatester :( U mě se to chová úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 @Kolacek12 Chová stejně - teď aktuálně, nebo již delší dobu? Ještě včera mi to jízdu vzalo a fungovalo to. Předchozí příspěvky pls necitovat, viz. pravidla fora :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Omluvenka. Včera v 15:00 mi to taky ještě jízdu započítalo, ale dnes ráno už nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Sice nemám vzdálený přístup, ale včera mi to nepřipočítalo celkový nájezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 @vormen A ikona globusu v aute je bila nebo zasedla? Mne ted treba auto neukazuje ani park. polohu - coz pricitam tomu sedemu globusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 globus je normálně bílý a i dnes mám na zdravotní kartě stejný počet km jako včera ráno a mělo by tam být o 100km víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Já mám ikomu globusu v autě zašedlou, aktuální parkovací pozici mi taky neukazuje, kilometry nepočítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 a když je zešedlý, funguje vám SOS, svítí u tlačítka zelená ledka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Zelená ledka svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 @vormen JJ, SOS normálně svítí. Spíš nechápu, že i když je globus zašedlý, tak auto evidentně data ven posílá (třeba vytvoření nového uživatele z auta fungovalo, páč prišel mail co chtěl potvrdit registraci). Fakt doufám, že je to jen nějaký problém v jejich systémech a nebudu s tím muset do servisu, kde jsem kvůli šedému globusu byl už minulý rok v listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Tak od pondělí večera mi to taky nefunguje , pozice auta, jízdy se nenačítají . Ale před chvílí mi přišel email . Uvidíme co 6.5. bude nového v aplikaci. Citovat Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že mobilní aplikace ŠKODA One App, kterou bylo možno použít během spojení SmartLink mezi smartphonem a vozidlem, bude sloučena do nové verze aplikace ŠKODA Connect. Aplikace ŠKODA One App již nebude po 06.05.2020 k dispozici. Od tohoto data si budete moci stáhnout novou aplikaci ŠKODA Connect z Google Play (Android) nebo App Store (iOS), abyste mohli ve svém vozidle nadále používat služby SmartLink. Berte prosím na vědomí, že vaše data (např. Jízdní data) budou převedena do nové aplikace ŠKODA Connect. Data budou k dispozici po přihlášení do nové aplikace pomocí stejného uživatelského účtu. Pokud již jste uživatelem aplikace ŠKODA Connect, po stažení nové verze z Google Play (Android) nebo App Store (iOS) budete moci využívat služby ŠKODA Connect i funkci SmartLink (dříve k dispozici prostřednictvím One App) na jednom místě. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete zde. Doufáme, že Vám tato změna přinese více komfortu a že nový design funkcí Vám zpříjemní užívání aplikace ŠKODA Connect. Váš tým ŠKODA Connect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Já mám auto v servisu (výměna oleje po 12,5 tis. km), o problému jsem jim říkal, dnes v 15:00 tam jdu, tak uvidím. Večer písnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 (editace) @PeWe- a globus svítí/je zašedlý? Já dodatečně podle kamery zjistil, že v pondělí mi to zaznamenalo jízdu končící v 15:20 a pak kousek cesty se startem o hodinu později už ne. Evidentně ten výpadek mají větší a až to "nahodí", tak doufám, že ta globusová potvora zbělá. Editováno: 29. Duben 2020, autor: Michal T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Jak už jsem tu psal, taky mi to zaznamenalo v pondělí příjezd po 15:00, úterní odjezd po 6. hodině už ne. Globus sice zbělá, ale pochybuju, že se nám tam zpětně započítají ujeté km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Tak už to mám správně, třeba už se v tom povrtali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Haleluja, i u mě vše OK, auto zaparkované v servise, ale ty jízdy ze včerejška nevidím, jak jsem si myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 (editace) Hodil jsem něco do auta a schválně zapnul zapalování a globus bílý a včerejší cesta se zapsala s dnešním datumem. Parking taky OK, tak snad cajk :D EDIT: Ale v jednotlivých jízdách nejsou zapsané km za pondělí "po výpadku". Editováno: 29. Duben 2020, autor: Michal T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Ad. sloučení One App a Skoda Connect: nevíte někdo, zda bude konečně podporovat i Android Auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 (editace) @Michal T. ruku za to nedám ale zdá se že byla včera šedá @pejvlik toto jsem řešil loni v listopadu dotazem zda by šla One App přes Android auto a odpověď byla po 18 dnech Citovat Váš dotaz jsme konzultovali s kolegy z příslušného útvaru. One App aplikace skutečně neí možné před Andriod Auto užívat a nemáme informace, že by se chystala nějaká změna. Při užití funkce MirrorLink je potřeba mít testovaný telefon, uvedený v compatibility list. Nově testované telefony se průběžně přidávají, nicméně není možné otestovat celou škálu vyráběných modelů. Editováno: 29. Duben 2020, autor: PeWe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.