Publikováno Listopad 2, 20195 r Dneska jsem chtěl sklopit vnější zrcátka, aby mi ji nikdo neurval. Když jsem se snažil zatlačit na zrcátko tak i při větší síle nešlo sklopit. Nechtěl jsem na to zbytečně tlačit abych něco nezničil. Doma jsem koukal do návodu a tam je napsáno, že je potřeba jen zatlačit (jak pro sklopení tak i pro vyklopení). Tak se chci zeptat, jestli s tím má už někdo z vás zkušenosti a jestli je opravdu potřeba velká síla. Auto je úplně nové. Díky
Listopad 2, 20195 r Sklápím normálně rukou, když kolem auta procházím v garáži. Jde to bez nějaké brutální síly, ale určitý odpor tam samozřejmě být musí.
Listopad 4, 20195 r Aspoň nám je nesklopí vzduch od protijedoucího kamiónu. Je to tak, opravdu to jde ztuha. Sestřenka s přítelem si loni koupili rapida LB a tvrdila mě, že nemají sklápěcí venkovní zrcátka a četla to prý i v návodu. Se slovy, jdu je sklopit a stejně chcete rapida prodat, jsem se vydal k rapidovi. Sestřenka byla bledá, já podělanej jestli mi to zůstane v ruce za ty frajeřinky ale couvnout už nešlo. Sklopit samozřejmě šly ale s velkým odporem. Při sklápění se je snažím i přizvednout a řekl bych, že to jde lépe. U toho mého už tam není tak velký odpor jak u funglovky.
Listopad 4, 20195 r Autor Tak to jsem rád, že tento problém nemám jen já :). Myslíte, že častým sklápěním zrcátka (1 týdně) ho můžu nějak poškodit?
Listopad 4, 20195 r Já sklápím prakticky denně a nikdy se nic nepoškodilo a co se má pokazit, se pokazí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.