Ajven G Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Ahojte, nenasiel som tu tuto temu. Dnes mi na palubnom pc hlasilo vycistit predne okno kvoli rozpoznavaniu znaciek. Potom mi zase neprepinal ani automat dialkovych svetiel. Tak som umyl stieracmi predne okno a nic. Doma som pozrel na predne sklo a vidim, ze zarosene na snimacoch. Neviete preco? Ze by tam zatieklo z panoramy? Dik za info a pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 klasický vlhký počasí s vysokou kondenzací na prochlazených površích. Dneska jsem mohl stírat jak jsem chtěl a stejně se ihned sklo zarosilo, sice tohle je zevnitř ale princip stejný. Pusť na to fén a je to hned pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Ani po dlhsej jazde to nezmizlo? Kamera by mala mat nejaky system vyhrievania toho priestoru http://mqb.pl/en/tutorial-retrofiting-lane-assist-sign-assist-light-assist-5q0980653/ https://www.drive2.com/l/7841751/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 7. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Nemal som dlhsiu jazdu Misor1994. Supermarine: nepasuje mi tvoja odpoved, preco? Lebo by to malo byt hermeticky nalepene, ci nie? Tak si myslim, ze ako lampy predne, ci nie? Ako inak by zabezpecili nerosenie? Zaujimave, ze minulu zimu nic to nerobilo. Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas99 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Prostor kamery je automaticky vyhřívaný, tohle by se tedy stávat nemělo. Měnilo se v poslední době čelní okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 23. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Celne sklo sa nemenilo este, aj ked uz som skoro kvoli kamienku ano. Ale to je ina vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas99 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 (editace) Tak diagnostiku, zkontrolovat funkčnost vyhřívání prostoru kamery.. Právě proti námraze, vlhkosti apod. je tento prostor vyhřívaný, i když by auto výhřev předního okna celého nemělo. Případně si nejsem jistý jestli je spínané automaticky, pokud ne, zkus zapnout vyhřívaní zadního okna a po chvíli sáhnout na okno u kamery, jestli je pocitově teplé. Ale tohle je jen tip, nejsem si jistý, jestli spíná automaticky, nebo je závislé na vyhřívání zadního okna. Editováno: 28. Srpen 2020, autor: Radas99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.