Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chtěl bych se zde kluci poradit. Nechal jsem si dnes doplnit a vyčistit klimatizaci. Když jsem ale dojel domů, zjistil jsem že z krajních výdechů vytéká voda (nebo ta kapalina v kterou se změnila ta desinfekční pěna) a začala nalevo téct po drátě do diagnostické zásuvku že které odkapavala na koberec. Na pravo zase tekla do žárovky přihrádky spolujezdce. Vše jsem rozebral, a snažil se vysušit, ale můj dotaz zní. Mohl dojít k poškození elektroniky, nebo bude to pro ní mít nějaké budoucí problémy? Nebo nemohla by se třeba začít odlepovat izolace svazku, po kterém ta voda tekla a byl tedy taky mokrý? Jsem z toho dost špatný. :_(

Ví bůh, co to tam může udělat a kam se to mohlo dostat....
Kterej expert ti to dělal?

• Autor

Jeden servis klimatizací v okolí, vždy jsem s nimi byl spokojen, ale teď to prostě posrali. V krajních vydechu je takový špunt, kterým to začalo kapat na OBD zásuvku a na druhé straně na lampičku osvětlení přihrádky. Jde mi o to, jestli to bude i do budoucna v pohodě, nebo jim to mám jet omlatit o hlavu a chtít preventivní výměnu. 

Upraveno od MáťaLohniský

Nemělo by se tomu nic stát. V motorovém prostoru se svazek namočí relativně často. Vadí jen pokud dlouhodobě leží ve vodě (to se stávalo třeba u prvních fabií - rozpadaly se pak uzlové body uvnitř svazku)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.