Zezacz Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Namontovali jsme do rapida spaceback 3/2017 originální zadní parkovací kameru. Bohužel jsem si před tím nevšiml, že ji škodovka podporuje až od 22. týdne 2017, takže nejde nakódovat. Myslíte si, že by to bylo reálné? Uměl by to někdo? Díky za odpovědi. Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 No aby tam nebyla už jiná bcm? Zjisti jakou máš ty a jaká je od 22t.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Mne sa zdá, že Rapid dostal kameru od roku 2016 podobne ako jej dvojíčka Fabia.. nie? Či Spaceback bol neskôr? Pozri si číslo dielu rádia, nie každé podporuje kameru a zvyčajne tam býva kameň úrazu. Napr. Bolero vo Fabii s koncovkou 819 kameru nepodporuje, ale ak má koncovku 840 a vyššie, už vieš obraz z kamery rozbehať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zezacz Vloženo 4. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Díky za odpovědi, kamera se tam montovala i před FL, ale zakoupený a bohužel namontovaný díl (originál) nelze ofiko nakódovat. Rádio by to mělo podporovat. Jak to tedy nakódovat, případně kdo to dokáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Skus: – Modul 5F – Information Electr. – Coding 07 – Long coding calculator – Byte 19 – Bit 4 Rear view Camera (RVC) Low installed [PR-KA1] zaškrtnúť (z 0 na 1) Pripadne este v kodovani jednotky 10 - parkovaci asistent. Ale z hlavy ti nepoviem ktora cast presne, musis pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zezacz Vloženo 14. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Zdravím, modul 5F šel v poho, na displeji zobrazuje kameru bez obrazu, v jednotce senzoru to přepsat nejde, chce to zadat nějaký kód. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 71679 20103 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zezacz Vloženo 14. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Díky. Nakódováno, obraz přesto nejde. Kód HW je 5Q0035820B. Půjde to tam vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Nie Overit sa to da jednoducho i bez kamery. Ak nakodujes a zaradis spiatocky, senzory by sa ti mali lresunut na lavu cast displeja a zvysok je vyhradeny pre kameru. Ak senzory ostavaju v strede, kamera urcite nepojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zezacz Vloženo 14. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Auto se senzorama se posunulo doleva, zbytek je pro kameru, obraz přesto nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Kamera original, kable tiez? V sekcii O3 sme to riesili, ak je cinsky kabel, nesmie ist cez redukcie a spojky. Idealne od konektora radia az ku kamere v celku. Co hlasi diagnostika za chyby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zezacz Vloženo 15. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Všechno originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Co tie chyby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zezacz Vloženo 18. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Diagnostika je právěže čistá, bez chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 V 15. 1. 2020 na 13:35, Zezacz napsal: Všechno originál V 14. 1. 2020 na 15:01, Zezacz napsal: Auto se senzorama se posunulo doleva, zbytek je pro kameru, obraz přesto nejde Ahoj ,můžu se zeptat jestli jsi to vyřešil ? Já řeším to že mi jdou buď jen parkovací senzory nebo jen kamera. Kameru mám z ALiexpresu. Jakmile zařadím zpátečku , tak kamera vyřadí parkovací senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Červen 2021 Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 Ahoj @avus Koukni zde http://rapidklub.pl/discussion/1512/mib2-doposazenie-w-kamere-cofania-low-retrofitting/p1 Tamhle je vsechno co potreba k dodelani couvaci kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Měl bych dotaz. Zobrazuje zorný úhel kamery i kouli nasazeného tažného zařízení pro přesné nacouvání k oji přívěsu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Nie, cez naraznik tazne neuvidis. Jedine Amundsen a dorobenie high verzie kamery z O3 a vyssie - teda vratane prepinania pohladov Nemam teraz lepsiu foto, Spaceback 2015, original kamera z trojkovej rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zezacz Vloženo 14. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 To AVUS: Ahoj, bohužel se mi to nepodařilo rozchodit, takže jsem se na to vykašlal. Samozřejmě vrátit už nešla, zatím jsem ji nechal, kdyby to do budoucna šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 @Zezaczved tebe som pisal na zaciatku ze kamera nepojde podla cisla radia. Podla vypisu nema podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 (editace) V 13. 7. 2021 na 19:11, wirer napsal: Nie, cez naraznik tazne neuvidis. Jedine Amundsen a dorobenie high verzie kamery z O3 a vyssie - teda vratane prepinania pohladov Nemam teraz lepsiu foto, Spaceback 2015, original kamera z trojkovej rady Takže origo kamera z OIII (tj. žádný PRC z Aliexpressu) a předělat infotaiment na Amundsen. Rapida SB mám MR 2019. No, byl by to docela drahý špás... 🤔. @wirer věděl bys OEM té high kamery? Editováno: 16. Červenec 2021, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Jedine Amundsen umoznuje prepinanie pohladov pokial viem. Kamera idealne original, alebo hoci aj z aliexpress ale musi byt high Bez kamery - PR kod KA0 (resp. bez podpory kamery) Low kamera - PR kod KA1 High kamera - PR kod KA2 3V0 827 566 H - kamera Superb 3 3V0 827 566 N - kamera Octavia 3 (?) Pozor, je rozdiel v zapojeni! Dokonca uz to chalan namontoval aj na Rapida - https://www.drive2.ru/l/492083406427914432/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 Mám v Rapidu rádio s kódem 5JA 035 871C. Dle tohoto výpisu moje rádio nepodporuje ani low verzi kamery: http://rapidklub.pl/discussion/1512/mib2-doposazenie-w-kamere-cofania-low-retrofitting/p1 ☹️ Takže někdy v budoucnu snad Amundsen + high verze kamery, ale vzhledem k celkové ceně si to ještě budu muset pořádně rozmyslet 🤔. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 Tak tak, toto je bez podpory kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Myšlenku high kamery s Amundesenem opouštím z finančních důvodů (čekají mě mj. patrně nemalé výdaje spojené s výměnou klimakompresoru Sanden cca 2 roky po záruce). Ale rýsuje se mi možnost nahradit Swinga 871C za typ 869D, který má videočip pro kameru. Kameru bych chtěl origo s ostřikem. Mám Rapida Spaceback MR 2019. Mohl by někdo poradit ohledně správného typu kamery? Na eshopu Škodovky je toto: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/zadni-parkovaci-kamera-rapid-spaceback/p/5JB054634 Existují i nějaké alternativy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.