Mikoho Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 (editace) Spotreba aj po dialnici veľmi slušné si myslím. Dlhodobá na 684km 6,5 l/hod. Editováno: 18. Červenec 2020, autor: Mikoho 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 Tak jsem dnes koukal na nový konfigurátor a bud je to chyba a nebo snížili výkon už není 1,0 TSI 85KW ale 81Kw. Tak nevím co si myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 Toz ked to zerie menej ako 1.5 co ma vypinanie valcov, a jazdi nadmieru dobre s krutakom 200Nm. Tak mozno chcu viac pretlacat tu 1.5. Alebo za tym budu emisie, a zivotnost motora. Neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 To se ví cca.2 měsíce, po vzoru Octavia 4 TSi EVO bude jen 81kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 Áno je to tak zas emisie riešia preto znižujuú výkon na 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3-scala Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Niekde som cital, ze v priapde 1.0 tsi EVO ide aj o zmenu technologie vyroby. Nieco s piestnymi kruzkami.. Takze klasicky VW postup - v principe zasadne prepracovany motor, ktory s tym povodnym nebude mat takmer nic spolocne. Upravy zamerane na spotrebu = emisie. Som zvedavy, kolko bude realny rozdiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Přátelé kamarádi, vy co máte 1.0 +DSG. Chtěl bych se zeptat zda také jako já u vozu od manželky vnímate následující. Při popojizdení/ parkovani atd.... Když Mám D popojedu kousek a pak dám R tak při pouštění brzdy jakoby auto cukne. To samé se deje z R>D. Prostě mi přijde jakoby byla někde nějaká vule?... U 1.5 TSI jsem tohoto jevu nevsimnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 31. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Ptal jsem se manželky, ničeho takového si nevšimla. Ale...:) Pokusím se to ověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 1. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 V 30. 1. 2021 na 23:34, mastibruch napsal: Přátelé kamarádi, vy co máte 1.0 +DSG. Chtěl bych se zeptat zda také jako já u vozu od manželky vnímate následující. Při popojizdení/ parkovani atd.... Když Mám D popojedu kousek a pak dám R tak při pouštění brzdy jakoby auto cukne. To samé se deje z R>D. Prostě mi přijde jakoby byla někde nějaká vule?... U 1.5 TSI jsem tohoto jevu nevsimnul. Tak jsem to dnes vyzkoušel a nic necuká. Ani dopředu ani dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Nič mi to nerobí našťastie. Zatiaľ som to nespozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 No mi připadá že je to čím dál tím horší. Největší cuknuti s cvaknutim je v případě když couvam z kopce a můžu treba po 1 metru zastavit a pak se následně rozjet a cukne znovu. Zkusíte to nekdo pls nasimulovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 V 30. 1. 2021 na 23:34, mastibruch napsal: Přátelé kamarádi, vy co máte 1.0 +DSG. Chtěl bych se zeptat zda také jako já u vozu od manželky vnímate následující. Při popojizdení/ parkovani atd.... Když Mám D popojedu kousek a pak dám R tak při pouštění brzdy jakoby auto cukne. To samé se deje z R>D. Prostě mi přijde jakoby byla někde nějaká vule?... U 1.5 TSI jsem tohoto jevu nevsimnul. Takže tato věc dopadla nakonec tak, že servis vymenil komoletni sadu spojek v DSG. Nicméně zdá se mi, že cukani přetrvává. Co je ale zajímavější, tak po nahrání nového SW, automat skoro nevyrazuje pri jízdě na neutral. Tedy za těch 40 km co jsem po výměně najel se to nestalo ani jednou. Předtím klidně i 15x na stejné trase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Ty jezdíš na eco? To máš dobré nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 @Martin RušajNemám volbu jízdních režimů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Jo tak to jo. To plachtění je na prd. Nic neušetří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 13. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2021 @Martin Rušajmanželka ani neví, že ji tam něco vyřazuje na neutral během jízdy a vyskakuje ikona ECO. 😂 Takže nějaké jízdní režimy postrádají smysl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 13. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2021 To vyraďovanie robí motor sam aj keď idem na D a robí nám to na škode kamiq 1,0 85 kW a tak isto na novej fabii 1,0 70kW automat oba.ale cukanie žiadne 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Co se vyřazování týká tak to byl asi jen prvotní jev po základním nastavení prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanak007 Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 V 15. 2. 2020 na 11:38, Lancelot napsal: Ok, ale trvám na tom, že podtáčení motoru škodí. Pokud se zvolí režim SPORT, tak by podtáčení mělo zmizet..akorát bude vyšší spotřeba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Nemusí být nutné pravda, ikdyz je převodovka (i auto) v režimu S/sport, při aktivaci ACC začne DSG radit jako by bylo v D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května ako je to vlastne s tými jazdnými režimami? Keď sa nastaví sport rovná sa to tomu, ako keď zaradím S na radičke? Po každom štarte sa to musí znova nastaviť, alebo si to pamätá posledné nastavenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Června Sdílet Vloženo 8. Června S na převodovce a Sport režim jsou rozdílné věci, S mění chování převodovky. Sportovní mód mění i odezvu pohonného ústrojí, tuhost posilovače atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.