Březen 5, 20205 r Prošel jsem si tvoje příspěvky od 1.11.2020 a nenašel jsem nic, kde bych s tebou řešil interier. Těžko se pak můžu "nakonec ztotožnit" s něčím, co tady není. Možná špatně hledám, ale k živým dojmům z interieru OIV jsem našel toto hodnocení: V 31. 1. 2020 na 17:41, LukášCBR napsal: Auto díky světlému interiéru v kombinaci Suedia/kůže působilo uvnitř hodně hodnotně. Hodně krásná kombinace tmavého exteriéru a světlého vnitřku. To se opravdu povedlo.
Březen 5, 20205 r Ale ano, reagoval si na to, že koženku může OIII závidět, což je sice pravda, ale jinak se výplně dvěrí zase až tak moc neliší. O to mi tady šlo. Výsledek je stejný a to takový, že jak jsem psal uz minule, není vidět ta přidaná hodnota. U OIV se do dveří přidala akorát ta “koženka”, to je celé oproti OIII. Scala je, co se výplně dveří týče, na tom lépe. Mě neuráží ani OIII, jelikož jsem přecházel z FII a to byl absolutní plasťák, takže jsem si interiérem OIII opravdu polepšil. Hlásali, jak nebude OIV revoluční a vybavená skvělými materiály, ale ačkoliv mě tato varianta nevadí, čekal jsem to uvnitř prostě lepší.
Březen 5, 20205 r Aha, tak to je pranýřování. Pokud se bavíme o OIII, tak tam v OIV pokrok vidím, ne že ne. Scala ale slibovala ještě větší.
Březen 7, 20205 r Autor Opel 24h zajímalo mě, jestli slevy nejsou jen ,,na oko". Projel jsem 1.2T/96kW od GM HB, svezl jsem se 21km i po D1 do Čestlic a zpět + pohodlný podvozek, žádné tupé rány na 17" + sedačky O.K., řízení, řazení v pohodě, pružnost také dobrá + dobrá vnitřní šířka a přehledná karoserie + protiběžné stěrače prakticky celé sklo + virtuální kokpit široké možnosti nastavení, přehledné, čitelné + displej hezky v palubce, velký podíl měkčených plastů, nikde nic nevrzalo, ovládání klimy hezky postaru - motor hlučnější než 1.0 TSi - hluk kolem karosérie při 130 - trochu pršelo a na tom super kvalitním novém asfaltu na 5 km D1 až moc velký hluk od zadní nápravy, valivý hluk, izolace jsou bídné - drátky v čelním skle jsou rušivé V rámci akce 24 hodin se běžný občan na RČ v hotovosti, bez protiúčtu, známých dostane např. na slevu -260 tis! se skvělou výbavou ( Altancara, Matrix ....) Zaujali mě poplastované rámy dveří uvnitř, to není ani v Golfu 8 Prodeje skoro žádné, kde jsou ty časy kolem roku 2000 šli po tisících, pro někoho to může být fajn, osobně bych raději vzal výprodejového Golfa 7 Combi za podobnou cenu. Upraveno Červenec 2, 20205 r od Jan R.
Březen 8, 20205 r Napadla mě možnost volby nové Toyoty Corolly, která je v plné výbavě a s 2.0l(135kW)hybridním motorem pohybujicí se okolo 750tis.Kč.
Březen 8, 20205 r Autor Ona i akce na 1.2 a za půl míče kombi.Toyota má také problém na vodě, měl to Auris, Corrola také a to mi vadí.
Březen 8, 20205 r Autor Když je silnice mokrá, prší nemusí tam být stojící voda od zadní nápravy je to slyšet, přitom jsou všechny podběhy vybaveny ,,kobercem". U Aurisu podpořeno tvarem B sloupku a nesmyslnou dírou na rámech dveří a je slyšet stékající voda ze střechy, rámu dveří, jak teče do té díry. Pokud bych náhodou v životě koupoval nekoncernové auto, určitě i předváděčka v dešti. U F3 díky chybějící liště na čelním skle jako má Golf, Passat, Scala voda při dešti na dálnici nesmyslně teče po celých bočních sklech a viditelnost ve zpětných zrcátkách značně naprd.
Březen 9, 20205 r Autor Snad první tištěný srovnávací test z Německa nového Golfu, vypadá to stále neohrožen.
Březen 9, 20205 r Zde k dispozici nový VW Golf VIII v mHEV verzi s 1.5TSi a 7DSG. https://www.tipcars.com/volkswagen-golf/hatchback/benzin/volkswagen-golf-style-1-5-etsi-7dsg-mhev-110kw-52577022.html
Duben 21, 20205 r Autor Sice technologicky ,,staré", ale myslím cena/prostor/výbava fajn https://www.tipcars.com/seat-leon/kombi/benzin/seat-leon-st-fr-1-5-tsi-edice-black-matt-33877360.html
Duben 24, 20205 r Autor https://www.auto.cz/prohlednete-si-vw-golf-8-v-zakladni-vybave-za-479-900-kc-nektere-veci-odhaluje-poprve-134199
Květen 15, 20205 r Překvapuje mě, že je to výbava FR, tedy jedna z těch TOP a madlo na tapecu dveří není provedené tak jako na prezentačních fotkách = obšité a s chrom zakončením. To je jen pro kůži, nebo zase prezentace neexistujících prvků v duchu "vlk se nežere a koza zůstane celá"?
Květen 15, 20205 r Dnes jsem zrovna zahlédnul nové Leony (sice jen na přepravním návěsu) zrovna v těch barvách co jsou oficiální prezentační fotky. Tedy modrá, červená a šedá metalická barva a za mě je Leon více šik než O IV. Ta pro mě vypadá lépe jen ve verzi RS, u ní se mi líbí i předek.
Květen 15, 20205 r Jan R: Ses přestěhoval do Olomouce ? Popis Leonu z fotek Jana R: https://skladovevozy.seat.cz/car/S-2019-0986960-CZ Upraveno Květen 15, 20205 r od Dixik2
Květen 26, 20205 r Autor https://m.autorevue.cz/seat-leon-2020-v-cr-konfigurator-vybavy-ceny-motory-technicka-data
Květen 26, 20205 r Autor Příští týden bude i ve SM srovnání s Kiou Ceed s automaty, uvidíme v čem má Kia navrch.
Květen 28, 20205 r Autor Další redakce chválí adaptivní podvozek s 18kami koly, u Octavie v testech tuším, že nadšený nebyli. Jestli je to jen tím, že je to HB nebo fakt u Seatu mákli ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.