stanmar Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Cena Golfu 8 R 4x4 DSG (235 kW) je v Německu od 48.018,15 € .... Tedy za konkurenci bych jej taky nepovažoval a to neje výkonově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 To asi ne, proto jsem to dal do téma v hospodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 To už vypadá lépe, hlavně zadní část Nový Civivc sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Jen je třeba podotknout, že se stále jedná o koncept. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Dramatické změny bych nečekal, ztvárnění zádě tedy o dost hezčí, ještě co ukáže HB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Přitom stačí tak málo, funguje to, tablet chybí, 2 typy USB Infotraiment A3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 To škodovce v Číně moc nepomůže prodeje za poslední leta byli pěkné https://www.autoforum.cz/predstaveni/levna-cinska-skoda-octavia-uz-se-prodava-lepe-nez-ta-ceska-pri-jeji-cene-neni-divu/?fbclid=IwAR3n3QaxOqj3tSTgGj9q45pZ7-lvFUFKeJxGImkIOXtggMTjyNLypQHn640 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 https://www.autoforum.cz/predstaveni/britove-po-testu-nove-skody-octavie-museli-prehodnotit-svuj-nazor-na-vw-golf/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Dá se s nimi souhlasit. Vyjde trochu levněji, více místa, ale auto roku to nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 i30 po dvou letech https://www.garaz.cz/clanek/hyundai-i30-fastback-1-4-t-gdi-jak-obstoji-po-dvou-letech-21005153#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=CqtR1y6PkGo-202011231823&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Poslední info co mám by měla výroba 2.0TSi začít 7/2021, na přelomu roku už by měl jít objednat ( ale díky covidu ...) Cenu bych se odpíchl od Superbu - tam je příplatek 1.5 DSG a 2.0 DSG 68tis, Octavia k 1.5 DSG ve Style + cca.70tis by vycházelo 760tis. @boban1108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/nejlevnejsi-rodinna-kombi-co-nabizeji-octavia-golf-nebo-focu/r~49db4af6388811ebb115ac1f6b220ee8/v~sl:92b4dafa0f3ce4f068ab4c7a2e78142a/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 (editace) před 55 minutami, bojler napsal: No nerad bych zakladal flame, ale sedl jsem si tento tyden do asi sedmi modelu VW. Golf je v interieru laciny jak blazen. Stal vedle Pola a nepotrebovat kufr Variantu, postradal bych duvody ke koupi Golfu. Srovnani se Sportsvanem pro osmicku tristni. Takze vzestup kvality interieru OIV zase o neco vetsi prekvapeni. JJ souhlasím, u toho Golfu nahoře lesklý plast, který bude vypadat jako ... a dole hnusný matný ani struktura tam není. No až někdo uvidí nový Caddy 4 za třičtvrtě míče od to je teprve humus. Všude tvrdé plasty a to kolem rádia... Já dnes jel v i30 FL a byl jsem mile překvapen, viz. mé téma Editováno: 11. Prosinec 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Něco k TDi EVO https://autoroad.cz/technika/100340-dieselove-eso-z-rukavu-2-0-tdi-splnujici-euro-6d?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2021 MB A už nemá díly, není v tom koncern sám https://www.autoforum.cz/predstaveni/mercedes-musel-zastavit-vyrobu-v-jednom-ze-svych-hlavnich-zavodu-resi-stejny-problem-jako-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2021 https://autoroad.cz/zajimavosti/100433-golf-vladne-prodejum-v-evrope-v-nemecku-drtive?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Infotraiment Golfu, funkčnost https://www.auto.cz/video-jak-si-zvykame-na-digitalni-prostredi-noveho-golfu-137595 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 Taková zkušenost kdo stále nadává na to celodotykové ovládání, musí si to zkusit obě varianty. Kolega si koupil z německa Opela, co vyráběli ve stejné době jako O4 a pár věcí bez návodu, který nedostal nebyl schopen nastavit 😀. Těch tlačítek, každé na něco jiného nevěřím, že to někdo namačká poslepu. Červené písmenka, titěrné, nelogicky pojmenované. Než jsem se zorientoval, pak stejně zapomněl, kde to bylo 😀Zlatý nehezký tablet v úrovni očí. Focus to samé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 (editace) Tak ale tím byla Insignia, i Astry z té doby známé Ono nejlepší je zlatý střed. Dotykový displej v úrovni očí s HW tlačítky a ovládání typu iDrive od BMW a podobných. V Passatu mě štvou už jen boční dotyková tlačítka, která věčně nereagují, jinak si ale chválím HW klimu. Utopené displeje koncernu VW až kdesi dole mi nikdy po chuti nebyly a Passat na tom není jinak. U BMW se mi zase líbí displej v zorném poli s perfektní antireflexní úpravou, líbí se mi HW klima i iDrive, chybí ale zase dotykové ovládání - nemá ani důvod s ohledem na nedostupné umístění displeje. Takže všude je něco Editováno: 15. Srpen 2021, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 Jj BMW je fajn i čitelnost budíků. Sestra má předchozí trojku a na ovládání nemohu říci špatné slovo. Taky stálo 2x více než O4. Zase vzadu je to bída s místem. Každý něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 (editace) On 8/14/2021 at 8:59 PM, Jan R. said: Taková zkušenost kdo stále nadává na to celodotykové ovládání, musí si to zkusit obě varianty. Kolega si koupil z německa Opela, co vyráběli ve stejné době jako O4 a pár věcí bez návodu, který nedostal nebyl schopen nastavit 😀. Těch tlačítek, každé na něco jiného nevěřím, že to někdo namačká poslepu. Červené písmenka, titěrné, nelogicky pojmenované. Než jsem se zorientoval, pak stejně zapomněl, kde to bylo 😀Zlatý nehezký tablet v úrovni očí. Focus to samé. Kolego, opět válíš bludy a nesmysly. Táto Insignia na fotke je A-čkový model, ktorý sa vyrábal v rokoch 2009÷2012. 10 rokov staré auto. Kde bola vtedy škodovka? Návod v češtine si kolega má stiahnuť z web stránky Oplu. Pokiaľ nevie ani to, kde nájsť manuály nedivím sa že nedokáže niektoré veci nastaviť a zakázal by som mu vjazd autom na verejné komunikácie. Editováno: 27. Srpen 2021, autor: OpelInsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 To není Insignia, ale Mokka, která se vyráběla ještě minulý rok. Návod asi sežene mě jde o intuitivnost ovládání, stejně člověk musí kouknout kde je to správné tlačítko. Někdo rád tlačítka, někdo raději tablet ať si vybere 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 Blbost, ty si totiž stále vybíráš jen to, co se hodí tobě, tohle je ale případ, který není většinově obvyklý. Navíc ty nejčastěji potřebné ovladače klimatizace, což je obvykle manipulace s teplotou, nebo zapnutí výhřevu oken, nahmátneš poslepu. Základ rádia se ovládá na volantu stejně jako u škodovky, takže tak. Opla jsem měl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 No zatím nový typ auta, které má jednoduché ovládání všeho mě napadá Mazda 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.