Pavko Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 P2M: Tak při čtení těchto článků jsem se fakt pobavil. Moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Ty bláho,tak ty tady haníš koncern VW a chceš si koupit Fiata,to mě docela rozesmálo.Každopádně k tématu,kamarádka si přivezla před týdnem Nový Chevrolet Aveo a musím říct,že vypadá hodně dobře,za 300 tisíc tam má vše-klimu,CD,dálkovej centrál,metalítu,elektriku,Alu-kola atd.Teď jde o to,co to autí vydrží,přece jenom je to bejvalý Daewoo.Niicméně vzhledově se mi docela líbilo,včetně interiéru,no a za ty prachy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 jirka3: Jestli to byla odpověď na můj příspěvek, tak jsem to nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Vůbec to nebyla odpověď na tvůj příspěvek a ani nevim,jak si k tomu došel.Jen mě zaráží,že autor tohoto tématu si chce koupit Fiata,kterej je všeobecně známej jako mnohem poruchovější než auto z koncernu VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) jirka3:Tak to jo, já to četl pod mým příspěvkem, tak jsem si to přivlastnil. A s tím Fiatem je to přesně jak říkáš. Editováno: 4. leden 2007, autor: Pavko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 P2M: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Ty bláho,tak ty tady haníš koncern VW a chceš si koupit Fiata,to mě docela rozesmálo.Každopádně k tématu,kamarádka si přivezla před týdnem Nový Chevrolet Aveo a musím říct,že vypadá hodně dobře,za 300 tisíc tam má vše-klimu,CD,dálkovej centrál,metalítu,elektriku,Alu-kola atd.Teď jde o to,co to autí vydrží,přece jenom je to bejvalý Daewoo.Niicméně vzhledově se mi docela líbilo,včetně interiéru,no a za ty prachy...... Chevrolet Aveo? "nádherný"..... Podívej se na výsledky crash testů Euro NCAP...hlavně na ten čelní náraz - pojízdná rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Ty bláho,tak ty tady haníš koncern VW a chceš si koupit Fiata,to mě docela rozesmálo.Každopádně k tématu,kamarádka si přivezla před týdnem Nový Chevrolet Aveo a musím říct,že vypadá hodně dobře,za 300 tisíc tam má vše-klimu,CD,dálkovej centrál,metalítu,elektriku,Alu-kola atd.Teď jde o to,co to autí vydrží,přece jenom je to bejvalý Daewoo.Niicméně vzhledově se mi docela líbilo,včetně interiéru,no a za ty prachy...... Chevrolet Aveo? "nádherný"..... Podívej se na výsledky crash testů Euro NCAP...hlavně na ten čelní náraz - pojízdná rakev souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Ty bláho,tak ty tady haníš koncern VW a chceš si koupit Fiata,to mě docela rozesmálo.Každopádně k tématu,kamarádka si přivezla před týdnem Nový Chevrolet Aveo a musím říct,že vypadá hodně dobře,za 300 tisíc tam má vše-klimu,CD,dálkovej centrál,metalítu,elektriku,Alu-kola atd.Teď jde o to,co to autí vydrží,přece jenom je to bejvalý Daewoo.Niicméně vzhledově se mi docela líbilo,včetně interiéru,no a za ty prachy...... Chevrolet Aveo? "nádherný"..... Podívej se na výsledky crash testů Euro NCAP...hlavně na ten čelní náraz - pojízdná rakev souhlas taky souhlas, něco jako Čína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Testy jsem samozřejmě viděl,taky bych si to auto nikdy nekoupil,protože jsem zapřísáhlej škodař,ale pro holku na popojížďky do města se mi to zdá OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Testy jsem samozřejmě viděl,taky bych si to auto nikdy nekoupil,protože jsem zapřísáhlej škodař,ale pro holku na popojížďky do města se mi to zdá OK to ji teda nemáš moc rád, páč testy jsou při 64km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Testy jsem samozřejmě viděl,taky bych si to auto nikdy nekoupil,protože jsem zapřísáhlej škodař,ale pro holku na popojížďky do města se mi to zdá OK to ji teda nemáš moc rád, páč testy jsou při 64km/h Jj, přesně tak, při 64km/h a výsledky jsou katastrofální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 no a pokud by se nevesel cenove do KII CEE´D tak co Hondu Jazz???to je vyborne zpracovane auticko s vybornym motorem..sice neni ve stejne skupine jako KIA ale i tak bych se s tim svezl..pro manzelku idealni Honda Jazz by šla, ale má 1 veľkú nevýhodu - nemá bočné airbagy a všeobecne výbava je teda dosť sociálna. Navyše, cenovo sa blíži Ceedu a ten je podstatne lepšie vybavený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ty bláho,tak ty tady haníš koncern VW a chceš si koupit Fiata,to mě docela rozesmálo. Veď počkaj, dojde na psa mráz! Za posledné roky sme kúpili niekoľko vozov z VW koncernu, a čím ďalej, tým s nimi bolo väčšie problémy. A to prosím u nových áut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 2Igor:Tak pak dej určo vědět, jak jsi pochodil. Mně se ten Cee´d též dosti líbí, chystám se ho v nejbližší době též důkladně prolézt (máme ve městě naštěstí dealera). Co ale dost postrádám, jsou xenonové světlomety a to jako člověk, který k nim přičichl, nehodlám oželet. V nabídce jsem je neviděl, chystá se něco takového? Apropo, vysvětlil by mi někdo, co obnáší zkušební jízda? Jak se objednává, co obnáší a co ev. stojí? Ještě jsem to nikdy s novým autem neabsolvoval, tak abych nebyl za lamu... Xenóny budú, ale kto vie kedy... Mňa skôr znervózňuje ten tempomat, bez neho proste auto nechcem. Ja som sa na jazdu prihlásil cez internet, vyplnil som formulár a oni sa mi ozvali. Prišiel som, vyplnil a podpísal papier a už sme šli jazdiť. Predajca o aute vedel naozaj dosť informácií, nemal som nepríjemný pocit, ktorý sa mi bežne stáva - že celú cestu o aute rozprávam len ja a predajca počúva s otvorenými ústami. A dokonca mi predajca tentoraz ponúkol, že mi auto požičia na víkend! To sa mi ešte nikdy nestalo... Mám sa ozvať koncom januára, kedy trocha poľaví nával a bez problémov môžem prísť v sobotu ráno pre auto, a v pondelok ho doniesť naspäť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 no a pokud by se nevesel cenove do KII CEE´D tak co Hondu Jazz???to je vyborne zpracovane auticko s vybornym motorem..sice neni ve stejne skupine jako KIA ale i tak bych se s tim svezl..pro manzelku idealni Honda Jazz by šla, ale má 1 veľkú nevýhodu - nemá bočné airbagy a všeobecne výbava je teda dosť sociálna. Navyše, cenovo sa blíži Ceedu a ten je podstatne lepšie vybavený... a navíc ty malý hrozný kola hluboko v podběhách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 no a pokud by se nevesel cenove do KII CEE´D tak co Hondu Jazz???to je vyborne zpracovane auticko s vybornym motorem..sice neni ve stejne skupine jako KIA ale i tak bych se s tim svezl..pro manzelku idealni Honda Jazz by šla, ale má 1 veľkú nevýhodu - nemá bočné airbagy a všeobecne výbava je teda dosť sociálna. Navyše, cenovo sa blíži Ceedu a ten je podstatne lepšie vybavený... Kolega chtěl také Hondu Jazz, ale přímo prodejce Hondy ho od toho odrazoval, prý je to auto moc oholené a doporučil mu raději Civic, byť v "základní" výbavě a se základním motorem 1,4. Kolega si tedy nechal poradit a je max. spokojený, navýšení ceny oproti Jazzu se mu jednoznačně vyplatilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Nechci zakládat zbytečně nové téma, tak píšu tedy sem.Scháním pro manželku auto s automatem.Něco menšího do města.Poraďte mi prosím co do spolehlivosti a čeho se vyvarovat, automatům vůbec nehovím.Cenově cca do 150000,-. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Nechci zakládat zbytečně nové téma, tak píšu tedy sem.Scháním pro manželku auto s automatem.Něco menšího do města.Poraďte mi prosím co do spolehlivosti a čeho se vyvarovat, automatům vůbec nehovím.Cenově cca do 150000,-. Díky doufam, ze ojete - protoze ta cena je doost dole na nove a jeste v automatu To sem zvedavej co sezenes - obecne totiz hodne ojetym automatum neverim (co se tyka spolehlivosti) a tvuj strop neni ani na poradnou fabii s manualem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Jasně,že ojetý. Já vím, že to není nic moc.Snad něco seženu, když chce automat.S octou vůbec nechce jezdit je to prý velký a manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 kamarád si koupil před 1/2 rokem 626 v automatu za 140 r.v. 2000. Kupoval to jako auto, které bylo koupeno a servisováno v tom salonu, kde to koupil, bylo to po prvním majiteli, který si koupil zas nějakou novou. Dostal na to rok záruku s podmínkou, že to bude dále servisovat jen v autorizáku po dobu záruky. Je to 2,0 a průměrná spotřeba cca 8 l. Marně jsem ho lámal na něco jiného. Je to cizinec a auto si za cca 2 roky, až se bude vracet domů hodlá vzít sebou. Mazda je u nich populární a dražší než tady. Chtěl taky jedině automat. Auto vypadá moc dobře a bezproblémově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Jasně,že ojetý. Já vím, že to není nic moc.Snad něco seženu, když chce automat.S octou vůbec nechce jezdit je to prý velký a manuál. Nedávno jsem viděl na vyzkouseno.cz docela vymazlenou Corsu v automatu.Byla to 1,4 a stála asi 89 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Taky bych se potřeboval k něčemu nachmejtnout O té corse vím je tam už delší dobu a nejenom na vyzkoušeno.Proč asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 dvojče Kie, mě se líbí víc http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=11572 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 dvojče Kie, mě se líbí víchttp://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=11572 Hyundai ee, moc asijskej kukuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.