csabac Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 2019 nebolo sni v cr ani v ar. 2020 tusim tiez nemal. A jwdna vec je dolezita. V cenniku boli uvedene obe, ale v reale bolo lrn jedno. Uz sa to tu preberalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 mam 3/2020 a mam len vodičove zatmavovacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Musim vzit zpet sve tvrzeni. O stmívací zrcatka prisly postupne ruzne modely, vcetne meho Superba, ale Scala ho nemela od zacatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 to je divné. Když jedu v noci zdá se mi, že je tmavé stejně jak levé 🤪 Jak se pozná, že je zatmavovací? Má to nějaký rantl okolo, nebo je tam něco podle čeho to poznat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3-scala Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 ja mam lave smavovacie, prave normalne. Na lavom je vidiet akoby folia zatavena v skle pri blizsom pohlade. No a potme je inzenzita odrazu nizsia (aj ked nijako vyrazne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Pravé zrcátko lze dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 No to v AS v e-shope je lacnejšie. Ale stačí naozaj len výmena za pôvodné, vo dverách je už v konektore elektrika na stmievanie. Ide tam 5V z vnútorného zrkadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 Toto je s přípravou na radar, proto je dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Tak jsem objednal pravé zpětné samozatmavovací zrcátko na e-shopu Škoda - https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/automaticky-stmivatelne-zrcatko-spolujezdce/p/657072538A. Bude měněno u mé Scaly Monte Carlo , kde je jen levé samozatmavovací. Zároveň si nechám namontovat i přední zástěrky. Informaci zda-li je možné to zrcátko bez dodatečných úprav namontovat jsem zaslal na technickou podporu Škoda a bylo mi odepsáno , že na můj model jde udělat výměna zrcátka za stmívatelné , je tam na něj příprava. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Takový dotaz/nápad. Nezkoušel někdo dát na pravé zpětné jen nějakou "kouřovou" folii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 To by mě také zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 (editace) Tady Tady Tady nebo tady Docela mám chuť něco takového zkusit. Nebo jiný nápad? (origo zrcátko za 4 litry se mi zdá dost a ještě bez vrchního plastu) Editováno: 11. Duben 2023, autor: keras1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 S folií zas budeš za horších světelných podmínek míň vidět ( např. couvání ve tmě ), už kvůli toho bych to tam nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 (editace) Tak to mi je jasný 😀Akorát aby se safra folie neroztekla při rozmrazování 🤔 Nebo totok Editováno: 11. Duben 2023, autor: keras1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 @keras1 Nevymýšlej kraviny, kup zrcátko, namontuj, přehoď kryt a máš plně funkční systém. Mi to přijde extrémně levné, i kdyby za tu cenu bylo pouze sklíčko, tak by to bylo levné. S folií akorát vyhodíš peníze. (Nicméně to, že je to levné, neoumlová Škodu, že nabízí tyto kompromisní prvky výbavy a pak musí nastat DODO. Nechápu, proč to v ceníku není o 2-3 (4)k dražší, ale komplet z výroby...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 (editace) Páč už by nikdo nekupoval vyšší modely🤣 Kraviny nevymyšlím, od toho forum safra je ne???????? Dyť to tu umírá 😒 Editováno: 11. Duben 2023, autor: keras1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Nemyslel jsem to zle :) , ale když už provedly ve Škodě takové rozhodnutí, tak zas tohle je od nich celkem fér, 4k je dobrá cena, kor na dnešní inflační dobu. Roky jsem jezdil na autě se stmíváním, u kerého jen sklíčko bylo v ceně snad 10 tis a zrovna to pravé, resp. obě vnější jsem dost oceňoval. Pokud bych měl nějaké zrcátko vynechat v rámci šetření, tak to prostřední vnitřní, je umístěno výše a navíc se velmi snadno přepne rukou. Ale asi by to bylo divné, když naopak tímto zrcátkem automobilky začínají a spousta aut má právě se stmíváním pouze to prostřední. (btw tenhle kompromisní příplatek s pár dalšími nakonec rozhodl, že jsem si nedělal svou konfiguraci a vzal co bylo skladem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Já zase oceňuji právě to vnitřní. Taky jsem měl před tím všechny 3. Tady jsem vyřešil absenci pravého tak, že ho mám vykloněné víc doprava a pokoj. Je to o zvyku. Podle doporučení od instruktora by člověk neměl vidět ve vnějších obrysy svého auta!!! Pak světla zezadu neoslňují. Když potřebuje tak se nahne. Od toho slouží vnitřní aby viděl přímo za auto. Už jsem to tu asi psal. Funguje výborně a zase je to jen zvyk. Většinou mají vnější zrcátka lidi blbě nastavené! Tohle s tou folií byl jen nápad. Nic víc. Asi blbej, ale přesto jsem hodil dotaz. Nooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Ja som prave na Scalu presiel z 3koveho Superba,ktory mal vsetky 3 samozatmavovacie a ak by som nenasiel tuto debatu ani neviem,ze ich nemam,teda iba to stredne.Vobec totiz nemam dojem,ze ma auta zozadu oslnuju,ale asi to bude o tom nastaveni,co pise keras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Jojo, taky jsem měl supa😀 Jedno venkovní mi odešlo, tedy jedna větev v elektronice vnitřního. Tak jsem to zbastlil obě na jeden kanál a fungovaly dál. Dělali se dvě verze vnitřního a nedalo se lehce poznat jestli jsou na jedno nebo obě. Šlo tam cca 2V, tady prý je to víc. Kolem 5V. To nastavení venkovních je fakt jednoduché a nikdo neoslňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Nejvíc mě teď štvou rána. Jezdím v takovou blbou dobu - pološero. Zrcátka už se nezatmavují, za mě se nalepí nějaké auto a jeho světla oslňují😒 Budu se muset podívat zda jde měnit úroveň lumenů/luxů pro zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.