Fernet 11 Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 (editace) Zdarec chlapi, nenašel jsem nikde žádnou diskusi ohledně odstranění těch nápisů na víku kufru (tsi, tdi, octavia atd...) Zajímá mě, jak to odstranit abych nepoškrábal půl auta, jestli nahřívat horkovzduškou, čím to odlepit atd... ale taky aby mi tam nezůstaly ty písmena vystínované, vlivem slunečního svitu a tak. Budu moc rád za případné rady a postřehy, díky moc Editováno: 4. Prosinec 2019, autor: Fernet 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Horkovzduškou, dočistit lihem lepidlo, popřípadě existuje kotouč na odstranění lepidla a nakonec pastou na lak nejlépe 3M u starších laků Tempo na rozleštění stínů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 U nového auta jsem TDI odloupl nehtem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Nahřát trochu, vlascem podseknout, odstranit zbytky lepidla a rozleštit. Pozor na ostré hrany písmen, kdyby se moc odklopily při sundávání, mačkají do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fernet 11 Vloženo 4. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Super, díky za rady. Barvu vozu mám takovou tu světle modro-šedou, přesný název teď nevím, tak snad by tam moc velké rozdíly v odstínu neměly být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Ještě si najdi na Youtube "remove car emblems" a máš to hezky s celým postupem, ať víš, do čeho jdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Čistě informativně a ze zvědavosti jaký to má smysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fernet 11 Vloženo 4. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Prostě a jednoduše se mi to líbí víc bez toho :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 taky to mam bez oznaceni jen ciste znak skoda, a podle me to vypada lip, takovy cisty:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 U ojetin to budí dojem že je to po bouracce a lakování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.