iphonik4 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Zdravim Octaviaci!! Mam takovej drobnej, ale extremne otravnej problem pri ovladani maxiku pres MF volant. Jak jiste vite, tak listovani v menu maxiku se provadi pomoci "valecku" na prave strasne volantu. To samo o sobe reaguje dobre, jenze tak ve 3 z 10 pripadu se mi stava, ze zmacknuti ten valecek rozpozna, jako posunuti nahoru. Tzn chci si treba otevrit udaje o vozidle. Ok. Tak si to valeckem nalistuju a zmacknu ho, abych do te polozky vlezl, jenze bohuzel nekdy se stane, ze misto vybrani aktualni polozky to proste po zmacknuti skoci o jednu polozku nahoru. Takze maxik reaguje, jako bych valecek posunul nahoru misto zmacknul. Da se s tim zit, ale je to otravne. Zejme v laptimeru. Nema s tim nekdo zkusenosti? Je to jen dalsi neduh OIII? Nechci ji zas davat do servisu kvuli takove prkotine. Mam barevny Maxidot a MR2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Jses si jistej ze pri tom zmacknuti upravdu nepohnes tim valeckem ?? asi jsi. No uprimne pokud te to stve tak bych to reklamoval, nevim jestli to bude znamenat vymenu celeho volantu nebo ne. Pokud ano, pockal bych az se ti trochu ojede a pak ke konci zaruky reklamovat, treba by si dostal novy volant kazdopadne mne to nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Nový volant nedostane. Jen nový roler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Konec zaruky je za 5 let, takze buhvi jinak ano, schvalne jeste to nekdy mackam s mirnym tlakem a ani to nepomaha. Proto se bojim, jestli to neni nejaka SW chyba, nebo neco v elektronice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 A zajimavy je, ze vzdy se to posune o polozku nahoru. Nikdy dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Reklamuj to, to bude vymena na pockani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Jasan. Otazka ale, jestli to je volant. No uvidime diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Nemam farebny maxidot ale mne to nerobi. Reaguje presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 (editace) Morfi. Vymenime?? uz mam te RSy plny zuby Editováno: 6. Srpen 2015, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Kludne, ten problem s audiom a volantom prezijem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Pokud to nemačkáš nějak divně, tak je to vadný váleček a reklamoval bych to. Mně se to nikdy nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Mackam to tak, jak v kazdym jinym aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avecom Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Jses si jistej ze pri tom zmacknuti upravdu nepohnes tim valeckem ?? asi jsi. No uprimne pokud te to stve tak bych to reklamoval, nevim jestli to bude znamenat vymenu celeho volantu nebo ne. Pokud ano, pockal bych az se ti trochu ojede a pak ke konci zaruky reklamovat, treba by si dostal novy volant kazdopadne mne to nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avecom Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Teda tim si mne dostal. Takhle vazne uvazujes? Jiste, dyt je to v zaruce. Bdw co tvoje manzelka? Uz si ji taky vymenil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba1 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Tento problém som mal na greene hneď od novoty a teraz som to dal na reklamáciu. vymenili obe strany multifunkcie na volante. Jedine čo som spravil dobre bolo, že som si to nahral na mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Tento problém som mal na greene hneď od novoty a teraz som to dal na reklamáciu. vymenili obe strany multifunkcie na volante. Jedine čo som spravil dobre bolo, že som si to nahral na mobil.Nerozumim ti jakej byl vysledek. Takze problem vyresen??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba1 Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Nerozumim ti jakej byl vysledek. Takze problem vyresen??? Áno problém vyriešený, uznaná reklamácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Áno problém vyriešený, uznaná reklamácia Super! Dnes mi volali, ze mi taky meni tlacitko a cekaji na nove... Zitra by melo dojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Pánové iphonik4 a vaba1 - bezprostředně předchozí příspěvek se necituje! Viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 (editace) Rozkaz sefe delal jsem to jen z jednohu duvodu aby mu vyjela notifikace. Bez citace se odpoved neoznami. EDIT: vymena ovladacu provedena i u me. Jiz funguje 100% Editováno: 23. Říjen 2015, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba1 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Jasne sefe dám na to bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Kubelka Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Zdravím, prosím o radu. Po nějakém čase jízdy mi přestanou fungovat tlačítka MF volantu na pravé straně. Po vypnutí a zapnutí zapalování zase nějaký čas fungují a pak přestanou fungovat. Mám O3 110kW 2016. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmen1 Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Hezký den všem. Mám O3 s tří-ramenným koženým seříznutým volantem a poslední dobou mě šly špatně přepínat režimy display , které se přepínají válečkovým spínačem vpravo. Teď o víkendu to nešlo už vůbec.Myslíte že je to na výměnu jen toho elektrického spínače nebo že se jedná o nějaký SW problém? Ptám se na tu softwarovou příčinu proto proto, že občas se stane ( stalo se to za poledního 1/2 roku asi 5x ) , že nejde zesílit zvuk na autorádiu. Musím auto chcípnout , otevřít dveře a zamknou a poté znovu nastartovat, aby hlasitost zvuku šla zesílit.Auto je ještě rok v záruce a nevím za tyto chyby bude ochoten někdo řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Ahoj, tohle bude asi špatné kolečko. Docela prý odcházejí. Už se to tu někde řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Témata sloučena. Rolovací tlačítko odchází, viz příspěvky nahoře. Pravděpodobně to bude i tvůj případ. Reklamuj to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.