Phate_xenon Vloženo 18. Prosinec 2019 Vloženo 18. Prosinec 2019 Mám čerstvě Kodiaq L&K na který jsem přešel z 3 roky starého Tiguana Highline. Dost mě při včerejší noční jízdě překvapilo, že LED světla nejsou tzv. FULL LED s naklápěním do zatáček, ale jen obyčejné LED, statické. Asistent dálkových světel tak jen zapíná a vypíná dálková světla, žádné clonění a přísvity do stran, což u Tiguana nemělo chybu. Nebo jen něco nemám aktivované? Upřímně jsem automaticky očekával to samé, zejména u nejvyššího výbavového stupně a ekvivalentu Tiguana od stejného koncernu. Jinak je na těch autech prakticky vše stejné, co se týká výbavy. Citovat
Phate_xenon Vloženo 19. Prosinec 2019 Autor Vloženo 19. Prosinec 2019 V 18. 12. 2019 na 16:26, LEdit napsal: Nemá. Bude mít FL Tak tuhle politiku koncernu vážně nechápu. Citovat
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2019 Vloženo 20. Prosinec 2019 LED světlomety u škodovky je výsměch a ukázka kam směřuje. Citovat
Phate_xenon Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Vloženo 20. Prosinec 2019 před 3 hodinami, ferda25 napsal: LED světlomety u škodovky je výsměch a ukázka kam směřuje. Jak to myslíte? Citovat
Bullets Vloženo 9. leden 2020 Vloženo 9. leden 2020 Vždycky to má první VW, pak Seat a nakonec Škoda ;) tak to prostě je 1 Citovat
Bullets Vloženo 10. leden 2020 Vloženo 10. leden 2020 Apropo světla full-led jsou jen nejsou vybavena technologií Matrix. A jak píšeš že si to čekal když je to ekvivalent Tiguanu tak prostě Tiguan je dražší a má něco co ve Škodovce má zatím jen Sup a možná nová Ofce (to teď ale nevím protože jí nemám ještě moc obhlídnutou). Časem to bude ale Škodovka je prostě až na třetím místě v rodině VW... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.