Publikováno Prosinec 19, 20195 r Dobrý den, na display infoteinmnetu Bolero se v horní části vpravo zobrazuje stav baterie připojeného telefonu, signál a následuje občas červerná ikona. Vypadá jako obrácené písmeno P a nad ním tečka, nebo spíš kolečko, přes něj svislá čára a nad ní tečka. Co tento symbol znamená?
Prosinec 19, 20195 r Autor Super, děkuji moc. Pro úplnost, v manuálu je to v části "Phone box". V popisu infotainmentu, kde bych to očekával, popis ani odkaz není. V manuálu 07-2019 je to strana 153, u 11-2019 strana 165. Bílá - telefon je v odkládací schránce, je rozpoznaný a nabíjí se. Šedá - telefon není v odkládací schránce / telefon nepodporuje bezdrátové nabíjení / telefon je plněnabitý. Červená - telefon je v odkládací schránce, je rozpoznaný, ale není možné ho nabíjet. Symbol není zobrazený - funkce je nedostupná Upraveno Leden 5, 20205 r od JanSt doplnění
Prosinec 19, 20195 r Tak by mal,ved na to su a nepytal by sa tu kazdu chvilu kazdy na bezne veci,ktore su vysvetlene detailne v navode.Hold auto uz nieje dnes iba o volenate a pedaloch.
Prosinec 19, 20195 r Přesně tak, jsou tu kvanta zbytečných dotazů. Ono neškodí dát si i opáčko návodu, proteže i mě z palice něco vypadne.
Prosinec 19, 20195 r A kdo si začátek tohoto vlákna přečte a do návodu se stejně nepodívá, nabyde dojmu, že když je ta ikonka červená, tak právě nabíjení probíhá.
Prosinec 19, 20195 r před 39 minutami, ben06 napsal: Návody dnes nikdo nečte? Nečte! Bohužel. I když je to rychlejší a poučnější, tak lidi radši dřepí u PC nebo mobilu a čekají až jim to někdo řekne. Chápu to ve smyslu lenosti, která zřejmě převyšuje nad potřebou rychlosti kterou dnes trpí většina lidí. To je na vědecký studium ? Upraveno Prosinec 19, 20195 r od šulda Úprava txt
Prosinec 19, 20195 r Opět pravda, to je napříč fóry a kdyby dcera nedělala Phd. v jiném oboru tak by měla téma na ten vědecký výzkum. Sám jsem stará škola co vyrostla jen na papíru a nějak mi to zůstalo, že čtu manuály škodovky a že jich už v archivu mám. Dokonce jsem díky archivu jednomu mladýmu vykladači historie natrhl *rdel na foru nějaké jawamanie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.