Publikováno Leden 14, 20205 r Zdravím, nevíte někdo jestli scala má kontrolku hladiny ? Asi dvakrát mi došla voda v odstřiku a nikde nic nehlásilo. Nemám odstřik předních světel tak jestli to není kvůli tomu netuším. Díky
Leden 14, 20205 r neviem ako Scala , ale uz moja Fabia 1 to mala (a nemala ostrek svetlometov). Ale zas setrit sa musi , tak ak mas nejaku socku vybavu...
Leden 14, 20205 r Už se to tady myslím někde řešilo. Kontrolu hladiny má, ale někteří to neměli aktivované. Takže jedině přes servis.
Leden 15, 20205 r Jak píšou pánové výše , mám Style a bylo dodatečně dokódováno v servise a nyní to už hlásí auto i aplikace Škoda Connect .
Leden 15, 20205 r Odporucam vyskusat po dokodovani este v servise vystriekat do prazdna nadrz. Mozno tym predidete dalsej ceste do servisu. Mne to nehlasilo ani po dokodovani, az dalsia navsteva servisu vyriesila dany problem.
Leden 15, 20205 r Autor Děkuji zajedu si tedy do servisu už ze začátku mi to bylo divné ,protože naše 2 ovce to měla tak jsem se divil že by to scala ve stylu neměla.
Leden 15, 20205 r v kufru po nadzvednutí podlahy, vedle díry na rezervu, by měl být nalepený štítek s těma kódama
Únor 28, 20205 r Tak i má Scala je postižena "dětskou nemocí" prvních kusů v podobě nefunkční signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů. Při návštěvě autorizovaného servisu mi sice potvrdili, že toto má umět každá Scala, bohužel už nejsou schopni závadu odstranit a tak požádali o radu z MB. Nabit informacemi z fóra jsem jim zmínil i možné chybné kódování, ale nepovedlo se opravit. Jsem tedy zvědav co jim poradí. Po návratu ze servisu za použití VCDS diagnostiky opraveno správným kódováním za 5 minut :-). Konkrétně jde o kanál v jednotce BCM: ENG141645-MAS00212-HW_Verbau-Nedostatek vody v ostřikovačích - nezabudovaný změnit na zabudovaný a už hlásí prázdnou nádobku.
Únor 29, 20205 r Autor před 5 hodinami, RÁFEK napsal: Tak i má Scala je postižena "dětskou nemocí" prvních kusů v podobě nefunkční signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů. Při návštěvě autorizovaného servisu mi sice potvrdili, že toto má umět každá Scala, bohužel už nejsou schopni závadu odstranit a tak požádali o radu z MB. Nabit informacemi z fóra jsem jim zmínil i možné chybné kódování, ale nepovedlo se opravit. Jsem tedy zvědav co jim poradí. Po návratu ze servisu za použití VCDS diagnostiky opraveno správným kódováním za 5 minut :-). Konkrétně jde o kanál v jednotce BCM: ENG141645-MAS00212-HW_Verbau-Nedostatek vody v ostřikovačích - nezabudovaný změnit na zabudovaný a už hlásí prázdnou nádobku. Ze servisu jsem dostal tuhle odpověd viz obr
Únor 29, 20205 r To je děs, nechal bych to postoupit nadřízeným. Timto si ŠKODA akorát kazi pověst. Chce se mi blejt velebnosti. :-(
Květen 13, 20223 r V Slovenskom konfiguratore ju ponukaju za 18 eur priplatok.To ju akoze fakt scala nema?
Květen 13, 20223 r Myslíš ten hladinomer? Lebo ja som ho v konfigurátore, ani v cenníku nenašiel. Ani za príplatok ani vo výbave.
Květen 13, 20223 r Presne tak.Ked som u neho simuloval objednavku,ponukol mi to.Mozno to je vec,ktora pojde potom dokodovat u niekoho sikovneho. Upraveno Květen 13, 20223 r od Patrik1971
Květen 13, 20223 r Jako pokud tam je je příprava a týká se jen kódování, tak dobrý, ale dodělávat něco co vlastně nepotřebuji mě připadá absolutně zbytečný a zbytečně kuchat auto ještě víc. Ruku na srdce, kolikrát to kdo potřebujeme, až to nebude stříkat, tak doleju a jedu dál, Jsou myslím v autě důležitější věci.
Květen 16, 20223 r Za mě dobrá věc, nemusím dolévat až je prázdno, včas upozorní. Taky vozím baňok s kapalinou v autě, ale jak se mi rozsvítí kontrolka, tak dojedu domů a v klidu doleju, než někde zastavovat (třeba v dešti) a dolévat.
Květen 16, 20223 r To ja si zas dolievam pravidelne, aj pred dažďom, nikdy mi kvapalina v nádržke nedošla. Kontrolka o ničom, svieti, keď je už na dne. Ani ju nemám, ani som ju v žiadnom aute nemal a to som ich mal asi 7.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.