Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

nevíte někdo jestli scala má kontrolku hladiny ? Asi dvakrát mi došla voda v odstřiku a nikde nic nehlásilo. Nemám odstřik předních světel tak jestli to není kvůli tomu netuším. Díky

Vloženo

Odporucam vyskusat po dokodovani este v servise vystriekat do prazdna nadrz. Mozno tym predidete dalsej ceste do servisu. Mne to nehlasilo ani po dokodovani, az dalsia navsteva servisu vyriesila dany problem.

Vloženo

Děkuji zajedu si tedy do servisu  už ze začátku mi to bylo divné ,protože naše 2 ovce to měla tak jsem se divil že by to scala ve stylu neměla.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak i má Scala je postižena "dětskou nemocí" prvních kusů v podobě nefunkční signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů.

Při návštěvě autorizovaného servisu mi sice potvrdili, že toto má umět každá Scala, bohužel už nejsou schopni závadu odstranit a tak požádali o radu z MB. 

Nabit informacemi z fóra jsem jim zmínil i možné chybné kódování, ale nepovedlo se opravit.

Jsem tedy zvědav co jim poradí.

Po návratu ze servisu za použití VCDS diagnostiky opraveno správným kódováním za 5 minut :-).

Konkrétně jde o kanál v jednotce BCM:

ENG141645-MAS00212-HW_Verbau-Nedostatek vody v ostřikovačích - nezabudovaný změnit na zabudovaný a už hlásí prázdnou nádobku.

• Díky 1
  • Pozitivní 1
Vloženo
před 5 hodinami, RÁFEK napsal:

Tak i má Scala je postižena "dětskou nemocí" prvních kusů v podobě nefunkční signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů.

Při návštěvě autorizovaného servisu mi sice potvrdili, že toto má umět každá Scala, bohužel už nejsou schopni závadu odstranit a tak požádali o radu z MB. 

Nabit informacemi z fóra jsem jim zmínil i možné chybné kódování, ale nepovedlo se opravit.

Jsem tedy zvědav co jim poradí.

Po návratu ze servisu za použití VCDS diagnostiky opraveno správným kódováním za 5 minut :-).

Konkrétně jde o kanál v jednotce BCM:

ENG141645-MAS00212-HW_Verbau-Nedostatek vody v ostřikovačích - nezabudovaný změnit na zabudovaný a už hlásí prázdnou nádobku.

Ze servisu jsem dostal tuhle odpověd viz obr

428B486D-2030-4A76-A9B8-E5EE818F4564.jpeg

• o 2 roky později...
Vloženo

Jako pokud tam je je příprava a týká se jen kódování, tak dobrý, ale dodělávat něco co vlastně nepotřebuji mě připadá absolutně zbytečný a zbytečně kuchat auto ještě víc.

Ruku na srdce, kolikrát to kdo potřebujeme, až to nebude stříkat, tak doleju a jedu dál, Jsou myslím v autě důležitější věci.

Vloženo

Za mě dobrá věc, nemusím dolévat až je prázdno, včas upozorní. Taky vozím baňok s kapalinou v autě, ale jak se mi rozsvítí kontrolka, tak dojedu domů a v klidu doleju, než někde zastavovat (třeba v dešti) a dolévat.

Vloženo

To ja si zas dolievam pravidelne, aj pred dažďom, nikdy mi kvapalina v nádržke nedošla. Kontrolka o ničom, svieti, keď je už na dne. Ani ju nemám, ani som ju v žiadnom aute nemal a to som ich mal asi 7.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...