AdamN Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Zdravím, nevíte někdo jestli scala má kontrolku hladiny ? Asi dvakrát mi došla voda v odstřiku a nikde nic nehlásilo. Nemám odstřik předních světel tak jestli to není kvůli tomu netuším. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 neviem ako Scala , ale uz moja Fabia 1 to mala (a nemala ostrek svetlometov). Ale zas setrit sa musi , tak ak mas nejaku socku vybavu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Už se to tady myslím někde řešilo. Kontrolu hladiny má, ale někteří to neměli aktivované. Takže jedině přes servis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 https://forum.skodahome.cz/topic/149048-ostrekova%C4%8De-okna/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Jak píšou pánové výše , mám Style a bylo dodatečně dokódováno v servise a nyní to už hlásí auto i aplikace Škoda Connect . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Má to mít i Ambiton, kód 8W1 Signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Odporucam vyskusat po dokodovani este v servise vystriekat do prazdna nadrz. Mozno tym predidete dalsej ceste do servisu. Mne to nehlasilo ani po dokodovani, az dalsia navsteva servisu vyriesila dany problem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 A kde zistim, ci aj moje auto ma mat tu funkciu ak mam ambiton? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamN Vloženo 15. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Děkuji zajedu si tedy do servisu už ze začátku mi to bylo divné ,protože naše 2 ovce to měla tak jsem se divil že by to scala ve stylu neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 @petulko vormen to vyssie uviedol. vid. v popise vybavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 v kufru po nadzvednutí podlahy, vedle díry na rezervu, by měl být nalepený štítek s těma kódama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Tak i má Scala je postižena "dětskou nemocí" prvních kusů v podobě nefunkční signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů. Při návštěvě autorizovaného servisu mi sice potvrdili, že toto má umět každá Scala, bohužel už nejsou schopni závadu odstranit a tak požádali o radu z MB. Nabit informacemi z fóra jsem jim zmínil i možné chybné kódování, ale nepovedlo se opravit. Jsem tedy zvědav co jim poradí. Po návratu ze servisu za použití VCDS diagnostiky opraveno správným kódováním za 5 minut :-). Konkrétně jde o kanál v jednotce BCM: ENG141645-MAS00212-HW_Verbau-Nedostatek vody v ostřikovačích - nezabudovaný změnit na zabudovaný a už hlásí prázdnou nádobku. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 To je neskutečný, že to servis neumí udělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamN Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 před 5 hodinami, RÁFEK napsal: Tak i má Scala je postižena "dětskou nemocí" prvních kusů v podobě nefunkční signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů. Při návštěvě autorizovaného servisu mi sice potvrdili, že toto má umět každá Scala, bohužel už nejsou schopni závadu odstranit a tak požádali o radu z MB. Nabit informacemi z fóra jsem jim zmínil i možné chybné kódování, ale nepovedlo se opravit. Jsem tedy zvědav co jim poradí. Po návratu ze servisu za použití VCDS diagnostiky opraveno správným kódováním za 5 minut :-). Konkrétně jde o kanál v jednotce BCM: ENG141645-MAS00212-HW_Verbau-Nedostatek vody v ostřikovačích - nezabudovaný změnit na zabudovaný a už hlásí prázdnou nádobku. Ze servisu jsem dostal tuhle odpověd viz obr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 To je děs, nechal bych to postoupit nadřízeným. Timto si ŠKODA akorát kazi pověst. Chce se mi blejt velebnosti. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 V Slovenskom konfiguratore ju ponukaju za 18 eur priplatok.To ju akoze fakt scala nema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Myslíš ten hladinomer? Lebo ja som ho v konfigurátore, ani v cenníku nenašiel. Ani za príplatok ani vo výbave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Je v cenníku do ktorého ma prístup predajca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 (editace) Presne tak.Ked som u neho simuloval objednavku,ponukol mi to.Mozno to je vec,ktora pojde potom dokodovat u niekoho sikovneho. Editováno: 13. Květen 2022, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Otazka je, či tých 18 eur nechcú za čidlo, aby tam vôbec bolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Mne ho nechcú v servise ŠA ani dorobiť, vraj sa to neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Jako pokud tam je je příprava a týká se jen kódování, tak dobrý, ale dodělávat něco co vlastně nepotřebuji mě připadá absolutně zbytečný a zbytečně kuchat auto ještě víc. Ruku na srdce, kolikrát to kdo potřebujeme, až to nebude stříkat, tak doleju a jedu dál, Jsou myslím v autě důležitější věci. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Za mě dobrá věc, nemusím dolévat až je prázdno, včas upozorní. Taky vozím baňok s kapalinou v autě, ale jak se mi rozsvítí kontrolka, tak dojedu domů a v klidu doleju, než někde zastavovat (třeba v dešti) a dolévat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 To ja si zas dolievam pravidelne, aj pred dažďom, nikdy mi kvapalina v nádržke nedošla. Kontrolka o ničom, svieti, keď je už na dne. Ani ju nemám, ani som ju v žiadnom aute nemal a to som ich mal asi 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 To nie je pravda. Ked zasvieti kontrolka, tak mas aspon 1l kvapaliny este. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.