Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, 

chci se zeptat jak řešíte, aby Columbus ukazoval u mp3 obrázky alba. Kdysi mi to šlo přes iTunes (mám MacBook), ale poslední dobou mi to nějak nejde. Zkoušel jsem i do adresáře dát obrázek alba ve formátu cover.jpg, ale Columbus mi to nenačetl. Díky moc

• 1 rok později...

Podařilo se to nějak vyřešit? Mám ve všech složkách obrázek alba a někde se zobrazí, jinde zase ne. V některých případech se zobrazí obrázek z úplně jiné složky.

• Autor

Tak to máme stejné. Něco zobrazí správně, něco nezobrazí vůbec

Porovnal jsem obrázky které se zobrazují a které ne a zdá se, že velikost musí být cca někde v rozmezí 400x400 až 600x600. Navíc ale i když byl obrázek v příslušné složce, někdy se nezobrazil. Tak jsem je zkusil ještě přiřadit přes Mp3tag k jednotlivým písničkám (jde to i hromadně) a zdá se, že to funguje. Je to ale opruz. Ve Škodovce by se mohli ohlédnout občas i zpět, jak to dělali dříve, když to fungovalo.  

Upraveno od petere

• 1 rok později...

stahněte si program Mp3tag a v tom můžete uložit ke každé mp3 obrazek a funguje to. Nebo si zaplaťte službu Škoda infoteiment online a tam je služba Gracenote, které právě dělá to, že přiřazuje k písničkám obrázky online.

• 7 měsíců později...

Ahoj,

zeptám se, jestli máte někdo stejnou zkušenost s divným zobrazováním obrázků alb v MIB3 - hudbu mám na flešce, primárně ve formátu FLAC a něco v MP3. Obrázky alb jsou uloženy v tagu, (pro otagování souborů používám Mp3tag), rozlišení max 800x800pix a velikost max 250kB. Při přehrávání se náhodně mění obrázky alba - obrázek akutálně přehrávaného alba se mění za obrázky jiných alb, která jsou na flešce uložena. Někdy to "rotuje" v několikasekundových intervalech, někdy to jen skočí na jiný obrázek, který tam zůstane zobrazen delší dobu. Pak se to opět vrátí na ten správný obázek alba.

V zobrazení na digiálním kokpitu to nedělá, mění se to jen na displayi MIB jednotky. Dělálo to na pvodím FW verze 0270 i na současné verzi 0306.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.