Červen 19Čer 19 No muj vuz byl udajne objednan do vyroby vloni tusim v zari ? A vyrobil se v kvetnu, takze to tak nejak souhlasi. Nicmene, to ja jeste nevedel, ze nejakou fabii budu chtit.
Září 16Zář 16 Autoforum.czŠéf Škody potvrdil, že ostrá Fabia se vrátí. Přijde ještě...Je to překvapivý krok, neboť v třídě Fabie už jsme se od Škody takového auta dlouho nedočkali. A popravdě řečeno jsme už žádné další ani nečekali. Nebude to pravověrné RS, šéf ovšem říká, že se mu fir
Úterý v 08:223 dny Škoda StoryboardRychlejší a zábavnější. Nová Škoda Fabia 130 miluje zatáč...Škoda Fabia dostává ve speciální edici inspirované motorsportem nový vrchol modelové řady. Přináší více síly, rychlejší reakce a nepřehlédnutelný design. Seznamte se s novinkou zblízka.
Úterý v 08:573 dny Boleslavák byl jsi rychlejší :-).Moc pěkná limitka. Pěkný upgrade už takhle povedené MC. Ještě jsem zvědavý na cenu. Upraveno Úterý v 08:583 dny od Haras
Úterý v 09:363 dny myslím, že cena bude naprostý přepal a vůbec nebude odpovídat tomu auto, přece jen, zase tolik navíc toho nepřináší, ale jsme v Česku,kde jsme ochotní platit nesmysly za cokoliv, takže proč by tomu mělo být u tohoto auta jinak, bude to limitka a ta si prostě zájemce najde za myslím jakoukoliv cenu..
Úterý v 13:053 dny Pokud se nepletu, tak o prázdninách bylo nejlevnější Polo na našem trhu v akci za 349k a Fabia v akci za 369k a pak za 399k.Neboli Polo MPI bylo levnější než Fabia MPI. Upraveno Úterý v 13:083 dny od roman63
Úterý v 14:182 dny 1 hodina zpět, roman63 řekl:Tipuji 666 tisíc bez daněže by až takto ďábelská cena 😈
Včera v 09:561 den Tak už známe cenu, prima no :-) https://www.auto.cz/nejrychlejsi-skoda-fabia-soucasnosti-stoji-700-tisic-obhajuje-to-vykonem-a-vybavou-158531 Upraveno včera v 11:131 den od ski1961
Včera v 12:351 den Ta cena není tak zlá. Ano mohla být níže, ale když si člověk uvědomí, že před 20 lety mohla stát ještě podstatně více F1 z menším výkonem a výbavou, tak když k tomu člověk přihlédne, tak to zase tak špatné není.
před 4 hodiny4 hod 19 hodin zpět, Boleslavák řekl:Ta cena není tak zlá. Ano mohla být níže, ale když si člověk uvědomí, že před 20 lety mohla stát ještě podstatně více F1 z menším výkonem a výbavou, tak když k tomu člověk přihlédne, tak to zase tak špatné není.No nevím, když se přidá paket 130 plus a prodloužená záruka tak je to okolo 750 tisíc - to mi zrovna jako láce za fábii nepřipadá (ještě loni kdy se ještě prodával tak se dal za podobné peníze koupit hatchback i30N - 2,0 benzínová verze 184 kW)
před 4 hodiny4 hod Já neříkám, že je to láce. Jo v loňském roce i to Polo stálo o 70 tisíc méně.Já bych nic nepřidával a snažil bych se jít po slevě ☺️
před 3 hodiny3 hod Máte někdo nějaké info, kolik kusů téhle limitky bude vyrobeno ? Pokud se nepletu, tak poslední edice R5 jich bylo celkem 1300 kusů z toho 200 jich bylo pro ČR.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.