DavesMan Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Asi budu za blbce, ale Supa mám krátce a dnes jsem se chtěl podívat, kde vlastně je OBD II konektor a k mému velkému překvapení jsem objevil změť konektorů a kabelů... viz foto. Můj tip je, že toto takto není normální a že mi chybí kus plastu - kryt pod palubní desku na straně řidiče. A když už jsem tu za vola, tak poradí někdo, kde ho koupit? Prolézal jsem pár eShopů (Škoda díly, Automedik - i bazar, atd.), ale na nic takového jsem nenarazil. Díky za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Toto je normalní stav. Žádný originální kryt neexistuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Presne tak,nic tam nema byt a aj naco ved.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Je fakt, ze to je seriovy stav a je fakt, ze to vypada desne a esteta to muze poburovat. Nejaky maly kus kryciho plastu by tam davat mohli. Ale jinak to je takto fakt normalni stav... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Běžný zákazník si toho nikdy nevšimne, tak na co další potenciálně vrzající plast :) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Ked som to videl na svojom aute, zlakol som sa, ze mi ho v servise nenamontovali spat. Zial, toto je standardny stav. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 25. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Aha, tak díky všem za informace. Já jsem byl zvyklý, a podržte se, bylo to Grande Punto, že nikde nic vidět nebylo. Ale samozřejmě souhlasím, že ty krycí plasty byly na těch plastových "vrutech" a to se časem ochodilo a pak to drnčelo. Navíc rovnou bez překážek přístupný OBD konektor je samozřejmě plus. Ale myslel jsem si, že tam patří nějaký vykrojený plast, skrz který bude vidět jen OBD a zbytek zakryje.... Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.