DavesMan Vloženo 24. leden 2020 Vloženo 24. leden 2020 Asi budu za blbce, ale Supa mám krátce a dnes jsem se chtěl podívat, kde vlastně je OBD II konektor a k mému velkému překvapení jsem objevil změť konektorů a kabelů... viz foto. Můj tip je, že toto takto není normální a že mi chybí kus plastu - kryt pod palubní desku na straně řidiče. A když už jsem tu za vola, tak poradí někdo, kde ho koupit? Prolézal jsem pár eShopů (Škoda díly, Automedik - i bazar, atd.), ale na nic takového jsem nenarazil. Díky za pomoc! Citovat
OnMiT312 Vloženo 24. leden 2020 Vloženo 24. leden 2020 Toto je normalní stav. Žádný originální kryt neexistuje. 1 Citovat
Patrik1971 Vloženo 24. leden 2020 Vloženo 24. leden 2020 Presne tak,nic tam nema byt a aj naco ved.... 1 Citovat
Martin Bednář Vloženo 24. leden 2020 Vloženo 24. leden 2020 Je fakt, ze to je seriovy stav a je fakt, ze to vypada desne a esteta to muze poburovat. Nejaky maly kus kryciho plastu by tam davat mohli. Ale jinak to je takto fakt normalni stav... 1 Citovat
Kuchar7 Vloženo 24. leden 2020 Vloženo 24. leden 2020 Běžný zákazník si toho nikdy nevšimne, tak na co další potenciálně vrzající plast :) 1 1 Citovat
deto Vloženo 24. leden 2020 Vloženo 24. leden 2020 Ked som to videl na svojom aute, zlakol som sa, ze mi ho v servise nenamontovali spat. Zial, toto je standardny stav. 1 Citovat
DavesMan Vloženo 25. leden 2020 Autor Vloženo 25. leden 2020 Aha, tak díky všem za informace. Já jsem byl zvyklý, a podržte se, bylo to Grande Punto, že nikde nic vidět nebylo. Ale samozřejmě souhlasím, že ty krycí plasty byly na těch plastových "vrutech" a to se časem ochodilo a pak to drnčelo. Navíc rovnou bez překážek přístupný OBD konektor je samozřejmě plus. Ale myslel jsem si, že tam patří nějaký vykrojený plast, skrz který bude vidět jen OBD a zbytek zakryje.... Díky! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.