jamescze Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Vykopnu tady tema se zvuky v interieru a jak je odstranit. Me osobne zatim nejvic vadi kdyz spolujezdcuv pas pri neobsazenem sedadle klepe o sloupek. A pak neco vzadu nejspis spzka i prestoze je pod tim ta tlumici podlozka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Klepe ten kovový "jazyk" jako že se houpe a mlátí do sloupku, nebo se to klepe jako uvnitř sloupku ? Pokud jde o druhou možnost, řešilo se to i na nové Suzuki Vitara. Je to sice úplně jiné auto, ale umístění bezpečnostních pásů ve sloupku je pořád stejné řekl bych. Řešilo se to způsobem, že se odmontoval krycí plast a v horní části kde se "jazyk" nachází, se dotáhnul šroub uchycení pásu. V horším případě se podložil mechovou (pěnovou) lepící páskou aby tlumil vibrace. Jelikož i po dotažení stále během jízdy po nerovnostech cvakal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
griveous Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 (editace) Co jsem vypozoroval u sebe,tak vím že někdy klepe pravý plastový panel A sloupku u spolujezdce o čelní sklo, uvdím zda to přejde až se oteplí Editováno: 29. leden 2020, autor: griveous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Presne aj mne po hrbolatej cste klepe nieco v stlpiku pred spolujazdcom a hlavne ked je v aute chladno ked sa oteplie tak je to lepsie ale ja aj na dotyk citim ze to calunenie aleco co to je pod tlakom vrzga a nedrzi tak dobre ako lava strane pred vodicom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Mne opacne. Odkedy sa ochladilo pod 15c nic neklepe, nevydava zvuky. Predtym som pocul zvuky z palubovky pred spolujazdcom, pipripade zo stlpika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Oteplulo sa nad 10 a zacalo to tupe buchanie pred spolujazdcom. Vyzera to ale na stlpik Ackovy, nie palubovka. Viem, ze to mali aj iny. Uz Vam to riesili v servise, ci niekto doma si to riesil? Ako som pozeral, airbag tam nie je, tak zvazujem, ze si to spravim sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Vcera po hrbolatej ceste to vrzalo tiez. Vonku bolo 8°C predpokladam, že to bude robiť aj v lete. V servise som bol ešte pred vianocami a prijmaci technik sa tvaril, že nič nepočuje a robil zo mňa doslova blbca, lebo všade nebola hrboľata cesta a samozrejme to nerobilo a prave vtedy sa pytal no robi to? Ja že teraz nie ale na inom useku to robilo a keď som sa vratil na ten hrboľaty usek nič nepočul a pritom to aj moje deti v aute počuju. Ale to prijmaci technik nedokaže ani pochopiť, že vybočeny volant je a nie je chyba na strane geometrie. On vždy sa ohaňa dobrou geometriou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Mne dnes neco bzucelo z palubovky pred spolujezdcem, snad to samo prestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Dneska se auto vyhrivalo pul dne na slunci, venku 20 a ukazuje se, ze orchestr v palubni desce zacina koncertovat. Pokud hraje radio, tak to nijak nerusi, ale uz to nezni ciste plastove, ale je tam naznak kovu. Naposledy jsem tohle resil u F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Ja som čiastočne zistil , že niekedy mi klepe kovova koncovka bezpeč. pasu ale hrkota aj krytka pod zrkadlom co su tam asi senzory a taky vrzgavy zvuk vychádza zo stlpika pred spolujazdcom a to hned na začiatku u palubky už na dotyk vrzga a ked počas jazdy som ju držal nevrzgala to asi budem riešiť nejakym tesnenim z okien čo sa daju kupiť . Avšak najpr to ukažem v servise kde budem aj ine veci reklamovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 před 15 hodinami, vormen napsal: Dneska se auto vyhrivalo pul dne na slunci, venku 20 a ukazuje se, ze orchestr v palubni desce zacina koncertovat. Pokud hraje radio, tak to nijak nerusi, ale uz to nezni ciste plastove, ale je tam naznak kovu. Naposledy jsem tohle resil u F1. Jo, jo..... já to říkám pořád, že dnešní výroba aut ve Škodovce je nějaká moc uspěchaná. Třeba moc šetří na nepravých místech. Nevím tedy čím to je, že např. frantíci ve stejné kategorii aut nějaké takové problémy nemají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Ale mají, jsem procházel konkurenční fóra a na to jak málo se těch aut prodá, je tam problémů až až, včetně vrzání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 (editace) No nevím, již jsem někde psal, že má rodina provozuje frantíky tj. peugeoty a citroeny a nikdy jsem u nich nezažil (když mě svezou),takové problémy s hlučností, vrzáním klepáním apod. jako u Škodovek. Neberu to podle nějakého fóra, ale podle osobních poznatků. Nevím čí to tedy asi bude, na druhou stranu veškerá má rodina s frantíky chodí poctivě na předepsané servisky a kupuje jen nová auta a starají se o ně jak je předepsáno, na druhou stranu používají je i na podnikání, takže statisícové nájezdy jsou pravidlem. Nikdy jsem od nich neslyšel o žádné podstatné závadě, nebo problému a to se o autech bavíme spolu pořád. Že by zrovna oni měli takové štěstí na dobrá auta, a ostatní ne, no to se mi nějak nezdá, spíše ta kvalita šla nahoru, nebo spousta uživatelů aut na údržbu tzv. kadí a jen jezdí a jezdí? Editováno: 13. Březen 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Skor by som to bral ako zniženie kvality Škodovky a vzostup kvality Francuza ale aj inych značiek, čo sa chceli dotiahnuť na kvalitu VW Group. Keď niečo škripe v novom aute je to už na zamyslenie výrobcu a nie starostlivosťou majitela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Nic není méně relevantní jak osobní poznatky. Mě francouz vrzal a pak mu totálně odešel motor. Naopak scala mi nevrže vůbec ani po zatlačení. Co to vypovídá? Že ostatní lžou? Ne jen, že prostě ne každý kus se povede a záleží na štěstí na co člověk narazí. Obecně v mém okolí nemá nikdo problémy s koncernovými vozy ani s francouzi, to jsem měl problém jenom já. A opět co to dokazuje? Jen něčí malý rozhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Presne osobna skusenost je asi najlepsia. Poznam vela ludi co nepovie pravdu ake maju problemy lebo im to hrdost nedovoli a taktiez nie kazdemu vadia veci co druhemu nevadia. Ja som na niektore chyby prisiel vdaka tomuto foru onac by som si to nevsimol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 proto je lepsi to tady necist, hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Vržou vám vnitřní madla dveří? Přišlo mi, že se rozvrzalo při manipulaci vnitřní madlo dveří řidiče, a to tak, že když se na něj v zatáčce nelepilo koleno, vrzlo si. Jako rychlé řešení jsem madlo rozebral a máznul indulonou co byla po ruce :). Je to o dost lepší, ale ne dokonalé. Pokud by to vrzalo dále, tak zkusím buď servis (ale auto tam kvůli tomu týden nechávat nechci), nebo nějaký tlumící sprej na vnitřní plastové spoje. Jinak je auto naštěstí tiché. Při nižších teplotách jen sem tam lupne něco vpravo u spolujezdce (palubovka x A sloupek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Jj, madlo mi vrže taky, neřeším... Horší je rámeček kolem rádia, stačí přejet nerovnost a už se to line... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Ten A stlpik by zaujimal mna, ci ste niekto rozoberali, alebo viete z info zo servisu, ci z ineho fora, kde je problem a co s tym presne treba robit. Lebo tuto vadu mi v servise nechceli odstranit a vyhovarali sa na okuliare v schranke. No puka ten stlpik a pustil by som sa do neho teda sam doma, ak by niekto mal info, ze co presne tam treba uchytiti, ci kde podlepit, resp. ako to riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Mně se do A sloupku nechce rýpat, jelikož je tam airbag - zas tak zkušeností s demontážemi v autech nemám. Ale když stisknu palubovku těsně před A sloupkem, je slyšet ten "lup" jak se něco něčeho dotkne. Samotný A sloupek po dotecích drží jak má a nevydává zvuky, Brýle ve schránce stačí vyndat a je jasné, že ty nějaké pazvuky nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 @Michal Tvrdík v A stlpiku nie je airbag, ak sa dobre pamatam. Pozeral som to a nebol na stlpiku napis airbag. Neviem to ale teraz overit. V B stlpiku je okenny a ostatne su v palubovke a v sedankach ak to viem spravne. Ak by tam bol airbag, tak to ani ja nebudem davat dole. Hej, len oni sli na skusobku bez mna a brile som zabudol v aute. Proste to bola vyhovorka servisu, lebo mam to i nahrate a brile ivsetkoine som z auta vybral. Tazko sa to inak dokazuje, ked mne to robi nad teplotu 15C. A verim, ze pri teplote zase vyssej ako 20-25 to zase stichne, lebo ked som ho kupoval, bolo teplejsie a nerobilo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Ja tiez ked pritlacim na stpik pri palubke vrzga a dost na lavej strane to nerobi. Ja mam obavu ze v servise to este viac dobabru. Ked bude lepsi cas dam pod ten sttlpik tesnenie z okna allebo nejaku gumu skusim podlozit aby to nevzgalo a nebola ho vidiet. Mne to robilo aj pri horucavach. Ak by servis odosielal staznosti uzivatelov npriamo do centraly mozno by sa tym aj niekto zapodieval ale myslim ze servis kasle na nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Neviem ci tu to niekto pisal, ci som na to davnejsie nadabil, no nikto, ci na inom fore z inych krajin mali presne riesenie, ze ako to vyriesit. Ked bude cas, skusim pozriet UK a DE fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 Dotaz na všechny - slyšíte v interiéru šplouchání v palivové nádrži - typicky po zabrždění? Já u 1.5 TSI ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.