KennyMc Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 2x jsem to reklamoval. Poprvé to svedli na sametku a vyčistili jí, podruhé uznali, že to jde z mechanizmu a vyměnili ho. Neprojevovalo se to vždy, záleželo na venkovní teplotě. Po výměně zatím v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Takže v létě ne, a v zimě skřípot, předpokládám... No nic...budu muset zavolat do AS... To jsem zvědavej jak se budou tvářit na to, že chci vyměnit celý mechanismus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 riešil niekto nejaky spôsob ako zabraniť vrzganiu dverovych madiel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Ta madla navrhoval opravdový magor. Zatím jsem tady postřehl jen toto řešení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 to môžem potvrdiť vrzgaju mi všetky 4 . tak to potrebujem nejak vyriešiť . skusim ten sprej , pripadne nejaku textilnu pasku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Tu musím povedať, že moje madlá sú úplne ticho. Aspoň niečo mám v porovnaní s ostatnými OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Potom dajte info aký sprej je na to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Mne madlá vôbec nevŕzgali, potom som ich mal všetky dole, keď som odhlučňoval dvere a tapeci, nasadil naspäť a tiež nevŕzgajú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 mne jedine co vrzga v aute su tie madla inak všetko ok . akoze mne osobne ani to moc nevadi ale ked s niekim idem v aute a chyti madlo neni to nic prijemne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Viezol som sa v O3 a tam všetky madla, tapacir proste všetko ok nič nevrzga vsetko drzi pevne a to bol taxi. Takže Scala je lacný odpad 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Prečo si si nekúpil Octaviu? Všetky Scaly nie sú odpad, nešír tu bludy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Moja Scala je odpad. Neviem ako tvoja. Každý má ine očakávania za svoje peniaze. Octaviu som si nekúpil lebo som myslel že Scala ako novinka bude auto ok. A Octavia cenovo a veľkostne je už nieco čo som nechcel. Jedine čo je v Scale ok aspoň u mňa je priestor. Možno ešte motor. Aj keď to ukáže čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 (editace) Ja mám vyrobenú na zakázku, bola určená do Španielska, dodatočné tlmenie, žiadne vŕzganie, tichý chod, nič nebúcha. Má 1,5 roka, 22 000 km. Predtým som mal Rapid liftback, Fabia combi, Polo, Felicia, Favorit, Š 120. S ničím problém, len Favorit "dorob si doma". Editováno: 18. Duben 2022, autor: touareg3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Dodatocne tlmanie mam aj ja . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 @touareg3V čom spočíva dodatočné tlmenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 Tak přátelé, pamatujete jak jsem řešil cvakaní sedačky řidiče v zatáčkách??? No ty vo*le, kokot největší. V přihrádce po sedačkou zapomenutá půllitrová plná plechovka a v zatačkách lítala sem a tam. Zvuk byl ovšem jako kov na kov zespoda z mechanismu ližin. Dal bych si přes držku👹 Scala 100 bodů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 Jako ja s tou kamerou a uvitacim zvukom 🤪 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Květen 2022 Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 (editace) Jo četl jsem😀 Za spostu věci si člověk může sám v tomto ohledu. Taky mi ještě lupalo ve sloupku a nakonec to byla petka ve dveřích🤭😀 👹 Aspoň se k tomu přiznám😇 Editováno: 22. Květen 2022, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 Mé řešení, co jsem dělal i v minulém autě. Dám sem, tady v sekci více uživatelů. Madlo i kryt výroba Polsko, jestli to tam i navrhli nebo v Bolce, vymyslel to k... Tvrdé plasty, pohybem zvuky jako ... Bych to nevydržel déle takové zvuky při zavírání. Lehce zespodu šroubovákem, všechny styčné plochy namazat a klid. Do hodiny všechny čtyři, zvládne to i úplný analfabet. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Díky za návod, moje madla vržou samozřejmě taky, třeba až bude víc času, tak to taky udělám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Co jsi pouzil za “mazadlo” ? @Jan R. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Nějakou průmyslovou lithiovou vazelínou, co jsem vyhrabal v dílně a ty kovové části uvnitř WD-40. Hlavně se musí namazat i ten žlábek kolem dokola, zbytek se pak ubrousky otře. I grafitovou bych to vzal klidně. Čím tužší, tím lepší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Hlavne bych se zamyslel nad tim, jak moc je ta vazelina teplotne stabilni. Pri celodennim stani auta na primem slunci, kdy na cernych plastech to muze byt klidne 60-80°C (mozna i vic) bude potreba najit takovou, co nepovoli a nebude ji treba pokazde utirat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Klidně bych dal silikonovou. Hlavně nesmrdí! Mažu s tím kávovar 😀 Mě teda madla nevržou. Aspoň jsem si nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Ahoj. Ako riešite vŕzganie odkladacieho priestoru na okuliare? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.