Publikováno Únor 14, 20205 r čau chlapi, lze přední mřížku obyč Kodiaqu vyměnit za LaK? Líbí se mi ty chromy na žebrech. Koukal jsem, že ji sem tam někdo prodává
Únor 14, 20205 r Relana skusenost sice nieje,ale predpokladam,ze to bude iba designove odlisenie top varianty,ako u inych modelov,takze vymenitelne 1 k jednej
Únor 24, 20205 r Ano dá se to vyměnit bez problému ale to co nechceš je cena :D komplet mřížka včetně krytky kamery stojí cca 10tis. řešil jsem to před Vánocema a za tuhle cenu se mi tam líbí ta černá :D :D :D
Únor 24, 20205 r Autor Ahoj, na škoda dílech ji možná maj levnější, ale nevím jak ta krytka k tomu. Každopádně na Ali maj celkem pěknou za 160 dolarů, to už je ale víc, než bych do toho vrazil. https://www.aliexpress.com/item/32887919868.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6b563c00hGwhE4&mp=1 32 minutes ago, Bullets said: Ano dá se to vyměnit bez problému ale to co nechceš je cena :D komplet mřížka včetně krytky kamery stojí cca 10tis. řešil jsem to před Vánocema a za tuhle cenu se mi tam líbí ta černá :D :D :D
Únor 24, 20205 r Právě že ta samotná krytka stojí 2,5tis. a bacha na Ali tam nemají v masce radar tím pádem u nás nepoužitelné... ;)
Únor 24, 20205 r Autor to je ta druhá věc, co jsem se chtěl zeptat, jestli v tom středu je něco schovaného.... Takže je. Já teda mám jen front asist, i když podle vin kodu bych měl mít adaptabilní tempomat, chci to ověřit v servisu, až pojedu.
Únor 24, 20205 r Ano je tam ukrytý pod krytkou front asistent a kamera (pokud jí auto má) ;) jinak klasický tempomat od adaptativního poznáš podle páčky. Pokud ho máš na páčce blinkrů je to obyč :)
Únor 24, 20205 r Autor Tak tím pádem je to vyřešené, děkuji. Řešení je asi jedině čumět po vrakáčích, jestli to někdo neprodává v kompletu. Na aukru to před pár měsíci prolítlo za dvojku komplet a nikdo to nekoupil :-(
Únor 20, 20223 r Oživím téma, teď jsem podstoupil vymenu mřížky v předním nárazníku, ladim vše do černého lesku takže volba padla na mřížku RS( bez znaku RS ) tady výsledek, ještě neosazeno krytkou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.