Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čau chlapi, lze přední mřížku obyč Kodiaqu vyměnit za LaK? Líbí se mi ty chromy na žebrech. Koukal jsem, že ji sem tam někdo prodává

Relana skusenost sice nieje,ale predpokladam,ze to bude iba designove odlisenie top varianty,ako u inych modelov,takze vymenitelne 1 k jednej

• 2 týdny později...

Ano dá se to vyměnit bez problému ale to co nechceš je cena :D komplet mřížka včetně krytky kamery stojí cca 10tis. řešil jsem to před Vánocema a za tuhle cenu se mi tam líbí ta černá :D :D :D

• Autor

Ahoj, na škoda dílech ji možná maj levnější, ale nevím jak ta krytka k tomu. Každopádně na Ali maj celkem pěknou za 160 dolarů, to už je ale víc, než bych do toho vrazil. 

https://www.aliexpress.com/item/32887919868.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6b563c00hGwhE4&mp=1

32 minutes ago, Bullets said:

Ano dá se to vyměnit bez problému ale to co nechceš je cena :D komplet mřížka včetně krytky kamery stojí cca 10tis. řešil jsem to před Vánocema a za tuhle cenu se mi tam líbí ta černá :D :D :D

Právě že ta samotná krytka stojí 2,5tis. a bacha na Ali tam nemají v masce radar tím pádem u nás nepoužitelné... ;)

• Autor

to je ta druhá věc, co jsem se chtěl zeptat, jestli v tom středu je něco schovaného.... Takže je. Já teda mám jen front asist, i když podle vin kodu bych měl mít adaptabilní tempomat, chci to ověřit v servisu, až pojedu. 

Ano je tam ukrytý pod krytkou front asistent a kamera (pokud jí auto má) ;) jinak klasický tempomat od adaptativního poznáš podle páčky. Pokud ho máš na páčce blinkrů je to obyč :)

• Autor

Tak tím pádem je to vyřešené, děkuji. Řešení je asi jedině čumět po vrakáčích, jestli to někdo neprodává v kompletu. Na aukru to před pár měsíci prolítlo za dvojku komplet a nikdo to nekoupil :-(

• 1 rok později...

Oživím téma, teď jsem podstoupil vymenu mřížky v předním nárazníku, ladim vše do černého lesku takže volba padla na mřížku RS( bez znaku RS ) tady výsledek, ještě neosazeno krytkou.

A1F3A58D-EB07-493D-B596-4FD7FD07D210.jpeg

s tim cernym znakem je to paradni :)

• 3 týdny později...

Joo, Dekuji. Černe mám zatím než nahodim dvoubarevné ;) už jsou připravené

4B6D6B6C-E849-496E-8B32-68C2AA7794FB.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.