m.a.r.e.k Vloženo 6. Července Sdílet Vloženo 6. Července Podarilo sa niekomu vyriesit tie vibracie ? Mam 1,0tsi 81kw evo a tiez citim vibracie v interieri na volnobehu niekedy viac niekedy skoro vobec . Nejak extra to neriesim len som chcel vediet ci sa to niekomu podarilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Zdravím všechny. Mam stejný problém viz odkaz. Tohle přece není normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Ten zvuk je jako když fungují jen dva válce - nehezké. Dělá to jen na volnoběh? Za jízdy vše ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října To klepání je jen na volnoběh, když i na volnoběh trochu přidám plyn tak to na pár vteřin utichne, zachvilku ale opět klepání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října No tohle je opravdu zvláštní a nepřijde mi to normální. Auto se mi na volnoběh občas lehounce zatřese, ale jinak je tichoučké. Určitě to není standardní chování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října Souhlasim, takhle to na 81ce absolutne slyset neni, to ze se drobne chveje je jen citit pod zadkem, ale zvukove absolutne neslysitelne - tady bude jeste nejaky jiny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října 11. listopadu jsem se objednal na servis, auto je ještě 2 roky v záruce. Tak dám vědět jak si s tím poraděj. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.