janskyjansky Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Tvoria sa tri kruhy pri rozmrzovani, rozzaroseni z vnutra. Jeden vo vyhlade vldica, druhy v spodnej casti pod stredovym zrkadlom a treti vo vyhlade spolujazca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 No jsou tam výdechy (respektive v těch místech jsou přívody do podélného ofuku skla), takže logicky se sklo odmlžuje v místě nejvyšší intenzity foukání. V čem je problém, zůstane to tak celou dobu jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 (editace) A není to po přísavkach z montáže? Edit: ještě bych to upresnil, třeba z vyroby okna a manipulace, když to je zevnitř. Z montáže by to bylo asi vně. Nevím už na čem, ale měl jsem to taky už někdy. Když se okno ofouklo, tak to zmizelo. Stačilo třeba na to místo dýchnout a zase se ukázalo. Editováno: 22. Únor 2020, autor: Dodi 15 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Ja tam stopy po prisavkach vevnitr taky evidoval. Po precisteni vnitrku skla je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 já jsem se ted díval, a stopy po přísavkách tam nemám, ale zase tam mám na skle něčím napsaný vekým CNG, kdy když je sklo suchý, tak to není vidět, a teď jsem ho umyl a vylezl na mě ten nápis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janskyjansky Vloženo 25. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 V 22. 2. 2020 na 13:58, Michal Tvrdík napsal: Ja tam stopy po prisavkach vevnitr taky evidoval. Po precisteni vnitrku skla je to OK. zdravim ,ano su to odtlacky po prisavkach asi pri montazi alebo vyrobe celneho skla. Uz som to reklamoval a je to v rieseni. Predajca to zistil aj na inych vozidlach Scala tak som zvedavy ako to dopadne. Osobne si myslim ze je to vo vnutri celneho skla sposobene pri vyrobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janskyjansky Vloženo 25. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 V 22. 2. 2020 na 11:43, Dodi 15 napsal: A není to po přísavkach z montáže? Edit: ještě bych to upresnil, třeba z vyroby okna a manipulace, když to je zevnitř. Z montáže by to bylo asi vně. Nevím už na čem, ale měl jsem to taky už někdy. Když se okno ofouklo, tak to zmizelo. Stačilo třeba na to místo dýchnout a zase se ukázalo. Ahoj Dodi 15, aj si to v tedy riesil ? S pozdravom J.D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Neřešil jsem, jen omyl a pokud není okno zamlžené, tak o tom ani nevím. Přiznám se, že pokud bys nepřipomněl, tak jsem již i zapomněl. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 však to má každé auto , je to od prísaviek a nedá sa s tým urobiť nič , majú to nové autá , aj jazdenky a majú to aj autá čo sú v gume takže zrejme ich niekto chytal do prísaviek hneď vo výrobe ... ešte by si mal popozerať zadné okno , to po preleštení pri západe slnka má zase milion "krúžkov" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 já nevím, setkal jsem se s tím u jednoho auta a po běžném umytí 50% Isopropylalkoholem se to podle majitele znovu neobjevilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Z vnutornej strany su otlacene prisavky od robota,ktory nanasa na okna lepidlo,z vonkajsej od ludi,co sklo osadzaju na auto,bezna vec vo vyrobe,mozu sa este objavit aj stvorceky a to je zase od vymedzovacich podloziek a gum mezdi sklami,ked su ulozene v paletem,aby sa skla nedotykali a neposkodzovali.Dalej na oknach byvaju aj expedicne stitky,aj tie mozu zanechat otlacky. Ocistitelne hore spominanym isopropanolom,takze ziadna chyba to nieje.Neviem,nema to v popise ocistit predpredajny servis,ked umyva auto a odlepuje prepravnu foliu z karoserie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 ja mám viackrát menené sklo a vidím to v určitých podmienkach vždy a čistil som to kadečím , nevadí to ničomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Njn, nekdo pouzije, IPA nebo okenu a nekdo reklamuje 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frfr Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 ja som si to vsimol minule zvnutra pri zahmlenom okne. hned mi napadlo ze su to prisavky z vyroby, ale reklamovat by ma to nenapadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Kdysi jsem to měl také, umyl jsem okno důkladně obyčejným přípravkem na okna Clin co jsem našel doma a bylo po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.