Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den

Motor 1.9TDI 81kw při otáčkách těsně pod 2.000 cukne.

Děje se to jen při zařazení 3 stupně a výše.Auto už bylo několikrát v servisu a je vyměněno snad vše,co šlo.Po každém vrácení ze servisu chvíli necuká,ale po chvíli je problém zpět.

Nemáte prosím někdo nějaký nápad??

Děkuji

Vloženo

Řeším teď stejný problém vyměnili jsme palivový filtr a řádně odvzdušnil pak jsem vyměnil i relé 109 které mělo náběh na studený spoj to taky nepomohlo , váha vzduchu je v pořádku.

odvzdušnil jsem vstřiky vyměnil fouklé těsnění pod vstřikem dále jsem vyčistil sací koš v nádrži to také nepomohlo a zítra budu natahovat nové podtlakové hadice které jsou už staré. No a jestli to nepomůže tak už mě napadá jen vstřikovací čerpadlo a nebo snímače otáček na motoru . Jestli jste měli někdo podobný problém s cukaním a vyřešili jste ho tak mi prosím napište.

octavia I 1999 1.9 TDI 81Kw 

Vloženo

To Vám rovnou ušetřím pár peněz. Vstřikovací čerpadlo mám vyměněné a taky to nezabralo.

Podtlakove hadice jsem neměnil. Tak dejte prosím vědět, jak to dopadlo. 

Díky 

• o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...