marfan Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Zdravím, dnes som bol na STK a pri EK bolo zistené vyššie množstvo HC pri zvýšených otáčkach. Pri voľnobežných boli OK. Čo by to mohlo spôsobovať ? Čo vymeniť aby HC boli v norme aj pri zvýšených otáčkach. Motor má 305tkm, medzi výmenami sa olej nemusí dolievať. Sviečky som si nie istý kedy som naposledy menil či pred 30-40-50tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ja to vidim na katalizator.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 24. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Na toto som sa pýtal aj ja, že či to nieje po tých km už katalizátor a že nie. No uvidím čo napíšu ešte viacerý aký majú názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 (editace) před 5 hodinami, marfan napsal: Zdravím, dnes som bol na STK a pri EK bolo zistené vyššie množstvo HC pri zvýšených otáčkach. Kolik konkrétně? Když jsem měl sací vačku o 1 zub pozadu měl jsem 1600 až 1800 ppm uhlovodíků. Po správném načasování asi 45 ppm HC. Editováno: 24. Únor 2020, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Limit je ževraj 60 a mal som nejakých 100. Pri voľnobehu to malo hodnoty OK. Sa mi zdá, že nejakých 40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Já bych začal novýmy svíčkama. Google mně někde našel, http://www.ladaklub.com/faq/emise.pdf že vysoké HC při vyšších otáčkách a nižší při volnoběhu dělají svíčky. Zní mně to docela přesvědčivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Skusim vymenit tie sviecky najskor. Daval som naposledy original zo skoda dielov. Ake odporucate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Dnes som skusil vymontovat sviecky v akom stave su. Vymenim ich a uvidim ci to pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 one jsou v dobrem stavu. Neni nutne je vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Vypadají dost dobře, ale nejsou náhodou až moc bílé - moc chudá směs? Nepřisává ti to někde vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Neviem. Skusim popozerat hadice k vzduchovemu filtru ale myslim ze su v poriadku. Cez minule leto sa updatoval SW RJ motora na najnovsiu verziu od vtedy do zere o liter benzinu viac myslite ze tie hodnoty HC mozu byt od toho aj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 před 3 hodinami, marfan napsal: Dnes som skusil vymontovat sviecky v akom stave su. Vymenim ich a uvidim ci to pomoze. Přesně podle oka se mně zdá velký "odtrh", alespoň na té druhé. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Na všetkých by mal byť rovnaký. Respektíve aký tam má byť ten "odtrh" ? Tieto sviečky som takto dostal. v krabičke a tak som ich namontoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 já dělám 0,7 mm, jako za "starých dobrých časů". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Ak sú to Bosch tak by tam mal byť 0.9mm ak ide o typ FR7 HC+,no to není vidieť na tej fotke,iba že sú VW group.Odtrh som upravoval iba na felde kde bol podtlak LPG na 0.7mm. Prečo úprava na 0.7mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Vymena katu to vyrieši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.