Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, dnes som bol na STK a pri EK bolo zistené vyššie množstvo HC pri zvýšených otáčkach. Pri voľnobežných boli OK. 

Čo by to mohlo spôsobovať ? Čo vymeniť aby HC boli v norme aj pri zvýšených otáčkach. 

Motor má 305tkm, medzi výmenami sa olej nemusí dolievať. Sviečky som si nie istý kedy som naposledy menil či pred 30-40-50tkm.

Ja to vidim na katalizator.. 

• Autor

Na toto som sa pýtal aj ja, že či to nieje po tých km už katalizátor a že nie. No uvidím čo napíšu ešte viacerý aký majú názor. 

před 5 hodinami, marfan napsal:

Zdravím, dnes som bol na STK a pri EK bolo zistené vyššie množstvo HC pri zvýšených otáčkach.

Kolik konkrétně?

Když jsem měl sací vačku o 1 zub pozadu měl jsem 1600 až 1800 ppm uhlovodíků.

Po správném načasování asi 45 ppm HC.

Upraveno od Tonda-B

• Autor

Limit je ževraj 60 a mal som nejakých 100. Pri voľnobehu to malo hodnoty OK. Sa mi zdá, že nejakých 40.

Já bych začal novýmy svíčkama. Google mně někde našel, http://www.ladaklub.com/faq/emise.pdf že vysoké HC při vyšších otáčkách a nižší při volnoběhu dělají svíčky. Zní mně to docela přesvědčivě.

• Autor

Skusim vymenit tie sviecky najskor. Daval som naposledy original zo skoda dielov.

Ake odporucate ?

• Autor

Dnes som skusil vymontovat sviecky v akom stave su. Vymenim ich a uvidim ci to pomoze.

IMG_20200229_083518.jpg

one jsou v dobrem stavu. Neni nutne je vymenit.

Vypadají dost dobře, ale nejsou náhodou až moc bílé - moc chudá směs? Nepřisává ti to někde vzduch?

• Autor

Neviem. Skusim popozerat hadice k vzduchovemu filtru ale myslim ze su v poriadku.

Cez minule leto sa updatoval SW RJ motora na najnovsiu verziu od vtedy do zere o liter benzinu viac myslite ze tie hodnoty HC mozu byt od toho aj ?

před 3 hodinami, marfan napsal:

Dnes som skusil vymontovat sviecky v akom stave su. Vymenim ich a uvidim ci to pomoze.

IMG_20200229_083518.jpg

Přesně podle oka se mně zdá velký "odtrh", alespoň na té druhé. :-)

• Autor

Na všetkých by mal byť rovnaký.

Respektíve aký tam má byť ten "odtrh" ?

Tieto sviečky som takto dostal. v krabičke a tak som ich namontoval. 

já dělám 0,7 mm, jako za "starých dobrých časů".

Ak sú to Bosch tak by tam mal byť 0.9mm ak ide o typ FR7 HC+,no to není vidieť na tej fotke,iba že sú VW group.Odtrh som upravoval iba na felde kde bol podtlak LPG na 0.7mm. Prečo úprava na 0.7mm

Vymena katu to vyrieši.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.