Kubicek439 Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Ahojte, v pondělí jsem dostal služební Scalu s Bolero infotainmentem. Rád bych využil potenciál bezdrátové nabíječky, která je již v autě a bezdrátového CarPlay. Bohužel se mi telefon stále nedaří připojit bezdrátově, pouze přes USB-C. Verzi systému posílám ve fotce, telefon iPhone 8 - iOS 13.3.1. Platí pro wireless nějaký fígl nebo to prostě není podporováno? Zkoušel jsem všemožné fígly (Bluetooth/hotspot/mazání spárovaných zařízení/vytvořit carplay spojení znovu/...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 A ma auto priplatenu bezdrotovu verziu?Pretoze standart je iba kablova klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Sice mám Swing, ale připojení bude stejný. Poprvé jsem připojil iphone (mám trvale zaplé BT i WiFi) kabelem a na displeji telefonu naskočila hláška, že jestli se budu chtít připojovat i bezdrátově, že to zařízení umožňuje, dal jsem ano a na displeji auta naskočilo jestli chci zapnout WLAN, takže ano a odpojil jsem kabel. Od té doby se automaticky připojuje bezdrátově. Chyba je podle mě předem spárovat mobil přes BT nebo ho připojovat na hotspot auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav07 Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Ahoj, bezdrátový carplay konečně funguje. V servisu nahráli verzi 0464. Měl jsem 463 a mohl jsem dělat všechno, ale ne a ne zprovoznit ten bezdrát. Nyní konečně funkční k mé spokojenosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 tak to je dobra zprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav07 Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 A musím říct že teď konečně je to ten komfort co jsem od toho čekal od začátku. Ve spojení s bezdrát nabíjením je to bomba. Pořídil jsem bezdrátový nabíjecí adaptér pro můj iphone SE a stačí teď telefon položit do boxu v autě když jedu dal nebo ho prostě nechat v kapse protože tolik to nežere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Presne tak, zadny vytahovani a zapojovani kabelu. Proste kdyz potrebujes, zmacknes tlacitko a mas to tam. Prave dnes jsem to operativne vyuzil, kolona na D1 a hned jsem vedel co se deje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joszi Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 před 18 hodinami, Mav07 napsal: Ahoj, bezdrátový carplay konečně funguje. V servisu nahráli verzi 0464. Měl jsem 463 a mohl jsem dělat všechno, ale ne a ne zprovoznit ten bezdrát. Nyní konečně funkční k mé spokojenosti. Tie verzie 463/464 sú verzie čoho? A ako zistím, akú mám verziu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Dej v nastavení Informace o systému a je to tam jako Software: 0464 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 Chlapi, to bezdratove parovanie pre carplay ide len, ak mam wireless smartlink, ci ide to aj s klasickym smartlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 s klasickým jen kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 Ale myslis 1. krat, ci vzdy. Lebo ty si pisal, ze sa parujes bezdrotovo. Mas smartlink+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 smartlink+ Scala nemá, jen smartlink nebo smartlink wireless. mám smartlink wireless a Apple CarPlay i Android Auto fungují bezdrátově bezvadně. Při zprovozňování CarPlay byl potřeba prvně tuším kabel, následně již vždy bez, u androidu bez kabelu hned při prvním připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 Ok. Vdaka za info. Ja mam len smartlink, takze jedine, ak by slo nejak dorobit a dokodovat. Ach jo, udel skladovky. Super vec za par eur a nedaju to do konfiguracie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 Dá se za 5tis. odemknout bezdrát pomocí kódu z ŠA. Záleží jaký máš HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 @keras v SA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 Škoda Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Dalsia otazka. Na fore som cital, ze ti co maju MIB3 si vedia doaktivovat bezdrat. MIB3 mi prise pri parovani cez BT. Co je vlastne to MIB3? A ako by to slo aktivovst? Len cez tu SA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Popripade viete niekto kodove oznacenie? V skrytom menu by sa dalo pozriet, co je a co sa da instalovat dodatocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Muži v černém 3. Koukni se ve skrytém menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Kukal som, ale neviem kod bezdratu. Isto ho nemam, no je tam zoznam kodov, co mozem mat. Len mne tie kody nic nevravia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 @keras mas bezdrat? ak hej, vedel by si mi poslat kody z hidden menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 (editace) Mám bezdrát. Jaké skryté menu??? Žádné na Boleru přece není. Editováno: 27. Září 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 (editace) stalcis tlacidlo menu a drzis cca 3-4s. objavi sa ti skryte menu, kde je vidiet nainstalovane kody funkcii a kody, ktore nainstalovane nie su, ale podporuje vozidlo. Ja mam tieto a potom zo 20 kodov, co nie su nainstalovane. Editováno: 27. Září 2021, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 (editace) Aha o tom jsem nevěděl. Ale co Ti to řekne? Mám to stejné akorát ještě 00070700. A to mám skoro vše co šlo nakódováno. Přes 20 věcí. Editováno: 27. Září 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.