kenanab Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 (editace) Superb Combi 2010 2,0 TDI CR 103kW Už delší dobu pozoruji vibrace a třepání auta v tahu. Dělá to jen za určitých podmínek - nízká teplota a nezahřáté auto. Roztřepe se celé auto a vibruje. Motor musí být v tahu, stačí minimálním jen udržování rychlosti. Jak se pustí plyn nebo vyšlápne spojka vše ustane. Editováno: 11. Březen 2021, autor: kenanab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 (editace) Já mám stejný problém , pozorováno cca 3 měsíce. Zkontrolováno - všechny kola, silenbloky, zavěšení, brzdy, skoro celý spodek . Ale nevím co to může být ???? Editováno: 13. Červenec 2020, autor: Edie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado sz Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Ahoj zistil si čo to bolo teraz to robí aj mne a neviem čo to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milososka Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 Ahojte, pokud je to jen u studeného motoru, tak mně napadají vstřiky. Měl jsem sám stejný problém a byl špatný 1. vstřik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.