Peggyt Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Dobrý den mám malý dotaz mám Octavii 2 před face. 1.9 TDI 77 KW 2005 typ motoru BKC. Problém je takový vždy když s autem jedu například z kopce a mám zařazený rychlostní stupeň a jedu bez plynu tak je slyšet pískání od motoru přibližně od 2000 otáček když poklesne pod 1600 otáček pískání přestane to samé když člověk s autem stojí a prošlápne plyn tak když otáčky klesají dolů tak si to pískne jinak auto na volnoběh běží v pořádku a po oddělani řemene příslušenství to dělá pořád. Je pravda že auto občas spadne do nouzového režimu Diagnostika hlásí chybu měření hodnot nasávaného vzduchu a regulace plnícího tlaku překročena. Ale myslím že to bude váha vzduchu. Jinak auto jede krásně . Takže moje otázka je je toto pískání od Turba ? A mohlo by třeba souviset s Nouzovým režimem ? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trongix Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Dobrý den, vyřešil jste to nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.