Publikováno Duben 2, 20205 r Ahoj, nechával jste si někdo ušít koberečky "na zakázku"? Pokud ano, jaké máte zkušenosti? Doporučili by jste někoho?
Duben 20, 20205 r Ja jsem objednaval tedkom sadu na zakazku.Puvodne jsem chtel objednavat pres web skody originalni koberce, ale nakonec jsem nasel na teto strance.Jinak cena 89 euro ale nevim jestli zaslou i do CR.Ja objednaval do Belgie. https://www.justcarpets.nl Byl jsem opravdu prijemne prekvapeny, lepsi snad nemame ani v obyvaku.Vyborny material 15mm tlusty a koberce opravdu presne sedi.Ve fotkach porovnani s koberci ze skoda superb L&K Upraveno Duben 20, 20205 r od huty.21
Duben 20, 20205 r Jake je, prosim, cislo dilu originalnich kobercu z fotky? Jsou dva druhy - standardní s číslem 3V1061404B a lepší "prestige" s číslem 3V1061404A. Ta První se dají koupit na webu Škody za 1 242Kč a ty lepší bývají docela často zlevněné z 1700Kč na cca 1450Kč. Lepší varianta je docela překvapivě festovní. Nemůžu kvůli malému nájezdu posoudit výdrž.
Duben 20, 20205 r Ty moje jsou standartni...dival jsem se po tech prestige pres Skodu, ale necekal jsem ze by to bylo o tolik lepsi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.