Duschan Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Ahoj, nechával někdo dodělat tažné zařízení? Případně, kde, za kolik a jaká je spokojenost? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojas2 Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Ahoj,t.z.pevné(dá se oddělat,2 šrouby)Olomouc,cca 8500Kč,v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 (editace) Zdravím, a lze dodělat i to jejich sklopné origoš? Mám kodiaq sportline Editováno: 8. Květen 2020, autor: klakson23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojas2 Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 AHOJ,řekl bych že jo,veŠA mi to nabízeli ale počítej s cenou přes 20000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 ok díky za odpověď. Zkusím tedy kontaktovat servis a poptat se na detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Tak na kodiaq originál sklopné včetně práce 30.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Mě na dotaz před objednání u Kodiaqa tvrdili taky téměř 40t. Pokud nemáš přípravu, tak je dle nich to skoro nemožné :-) No jedná se o to, že je na autě několik věcí ,které jsou jiné jako třeba silnější ventilátor. Nejvíc ale prý dělá rozebrání kufru, výměna některých dílů, kodování a jejich práce. Tj. u SUV je lépe to tam dát rovnou, protože zárověn slouží i pro instalaci nosičů kol (kdo by to tahal na střechu + spotřeba). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Přípravu pro tažné mají podle ceníku všechny Karoqy v základu. Jinak ohledně ceny dodělání sklopného mám stejné informace (ptali jsme se u Karoqa i Atecy a v obou případech 30-40tis.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Zrovna včera jsem tady dával kontakt na člověka, který dělá TZ (je to bývalý ProfSvar - dlouholetý dodavatel originál TZ na ŠA) - zkuste mu napsat, dělají i sklopné originál systémy za poloviční ceny... Ing. Martin Zajíc tažák.cz s.r.o. Černá silnice 1599 295 01 Mnichovo Hradiště mob: 731 756 666 email: info@tazak.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 (editace) Ahoj,už jste někdo dodělal tažné zařízení? Editováno: 15. Únor 2022, autor: Pany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 (editace) Ahoj,tak úspěšně dokončena montáž tažného zařízení origo . Editováno: 20. Březen 2022, autor: Pany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Se zápisem do velkého techničáku....nebyl žádný problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Žádný problém, montoval jsem si ho sám ,sehnal typový list,kolega mi dal potvrzení o montáži a hotovo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olapino Vloženo 13. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2024 Zdravím, měl bych mít na autě přípravu pro tažné zařízení, ale zarazilo mě, že v kufru nemám tlačítko na jeho vyklopení. Bych očekával, že tlačítko tam bude, byť zatím odpojené. Pokud jste někdo tažné dodělával, jak to je? Jak jej vyklápíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2024 Není tapříprava v úpravě chlazení, pružení, brzd, výztuhy v nárazníku? A nebude příprava pro pevný tažný? Ne výklopný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olapino Vloženo 13. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2024 (editace) Jo, tak to nevím. Se zeptám až budu mít cestu do servisu. Editováno: 13. Listopad 2024, autor: olapino Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 13. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2024 Priprava je větší chladic a silnejsi altik,elektrika je natazena na pravou stranu do kufru,ale bez tlacitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olapino Vloženo 13. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2024 Hmm, koupil jsem Karoq Selection skladovku. Myslel jsem si, že když má přípravu, že nebude problém dodělat výklopné. Pokud mi v servisu řeknou, že výklopné nejde, tak se na to vybodnu a vozík budu tahat starým autem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferina Vloženo 13. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2024 Dobrý den, měl jsem jen přípravu pro tažné zařízení a neměl jsem v kufru tlačítko. Nechal jsem dodělat výklopné tažné zařízení -originál za cca 27 tisíc. A v kufru se objevilo tlačítko na pravé straně . Vše funguje bezvadně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olapino Vloženo 13. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2024 Dobrý den, děkuji za info, to vypadá slibně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 13. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2024 Ja ho dodělal sam za cca 8000,zalezi na cene komponentu.Tažné bylo použité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.