Publikováno Květen 10, 20205 r Vím že se to tu někde řešilo a snad to někomu k něčemu bude. Dlouho sem řešil co se zničenýma a poškrábanýma b sloupkama a kamarád co lepí fólie na auto přišel s řešením pomocí PPF fólie. Fólie má životnost zhruba 10 let, když se poškrábe tak po zahřátí všechny škrábance zmizí a vzhledově to není rozeznatelné od původního laku. Po nalepení maji sloupky stejný lesk a odstín černé barvy, před lepením nebylo nutné sloupky leštit, fólie všechny škrábance naprosto skryje.
Květen 17, 20205 r Ty sloupky jsem měl na novém autě podrene po 5 ti dnech používání.Staci jak je na nich prach a zavíras dveře.Toto řešení by mě zajímalo, jde přeposlat kontakt?
Květen 17, 20205 r Autor Telefonni cislo na toho kluka je 608 800 484, je to firma Kaspar folie, akorat sidli v Jablonci nad Nisou.
Červen 15, 20205 r Taky jsem řešil. Dával jsem tuhle https://tatechnix.cz/26987-super-leskla , ale pozor neni to moc na spěchání. Umyl jsem, odmastil a jak jsem začal lepit a opřel se o ty gumy tak mi z toho vytekla voda lehce pod fólii. Takže dolů a znovu ale až to pěkně oschlo. To origo se hned zničí. Ostatně jako lak. Stačí přejet nehtem a je to vidět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.