frfr Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 ahojte, mate niekto na aute ochrannu listu pod kufrom? pripadne ochrannu foliu? viete dat foto? vas nazor? ( https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/ochranna-lista-nakladacej-hrany-scala/p/657061195 ) chcel by som ochranit tu hranu, chcem na nej aj sedavat, bojim sa vsak poskodenia. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 ja som objednal z ebayia transparentnu foliu. tiez tam sedavame so synom. mylsim si, ze od hrubsieho zaobchadzania to naraznik neochrani. ale od tych jemnuych povrchovych skrabancov hej. a to mne bude stacit. v pripade hlbsik to pred predajom prestreknem. uz som to absolvoval minule a vyslo to na 1ku. takze obavy z tohto nemam :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 hlavne si sleduj doraz dveri, nech ti dvere neklesnu a nemas ryhu v narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Já tu lištu mám, tedy na mé současné Fabii combi III. Je to vlastně to samé, ale na jiném autě. Jako ochrana při nakládání a vykládání kufru proti případnému poškození laku OK a měl jsem ji na všech autech k plné spokojenosti . Originální lišta bude určitě pasovat a nebude ničemu vadit, ani zavírání normálně seřízených 5-tých dveří. Jinak co se týče toho sezení, tak nevím jestli je to dobrá myšlenka, tu lištu určitě sezením nepoškodíš, ale to profilové gumové těsnění dveří nějaké delší a časté sezení nemusí vydržet a pokud budeš sedět jen na té liště, která je dosti úzká, tak to zase není nijak pohodlné sezení. Ty gumové těsnící profily dnešních Škodovek mi připadají oproti dřívějšku nějak moc vachrlaté a měkké, a určitě nejsou stavěné na delší zátěž při sezení, nebo pokládku těžšího předmětu na něj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Myslim, ze tam bude sediet chvilu. My to vyuzivame pri prezuti do korcul, ci ked maly sa prezlieka, atd. Toljo snad ta guma vydrzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Já kupoval tuhle a úplně v pohodě. https://www.obautodily.cz/skoda-scala-ochranny-kryt-zadniho-narazniku-design-vv-glossy-black-11667cz2775/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Máme tam jen slabou průhlednou folii, instalovaná byla servisem před předáním (osobně už to znovu neudělám jelikož když jsem pak viděl cenu jakou si za to naúčtovali tak jsem myslel že omdlím). Máme ji kvůli psům a drží naprosto bez problémů, svoji funkci plní a téměř není vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Dnes som si vsimol, ze pod kluckou je lak poskrabany asi od prstena alebo hodinka, naramok???? Chranite si tie miesta pod kluckami nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 (editace) Já osobně ne, dávám si pozor, ale dá se to ochránit. https://www.auto-doplnky.com/plastove-kryty-misky-pod-kliky-skoda-scala-od-roku-2019-v-cerne-metalize-milotec-325504?v=97429&gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y_Na1f2b6lVf5yI3nj-46Uw6DTZa4HNP3wkI6Es0dACco_KlR969qwaApU5EALw_wcB https://www.autohotarek.cz/ochranna-folie-pod-kliku-dveri-4ks-avisa?gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y9oDl5t51vXGpAbFqZK1eeIwN4PNrwW4I7Ss7dhg4y5cR6aaUVIGXoaAnDWEALw_wcB Editováno: 7. Červen 2020, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 @petulko tam tie skrabance sa tvoria vzdy. Mam to i ja ako vodic a pritom neregistrujem, ze niekedy by som vobec sa dotkol tej cast za kluckami. Ak to dobre vycistis a prevoskujes, tak to nevidiet. Teda aspon nejaky ten tyzden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Jj, stačí nehty a je to. Má to vetsina a jde to rozlestit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyr Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Koupil jsem toto: https://www.aliexpress.com/item/4000240468195.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dOODJ8V, až bude auto, tak to tam zkusím dát, protože mě ty škrábance taky štvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Tak to raději leštit škrábance než toto :) Ale na svoje auto si samozřejmě dej cokoliv. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.