Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte,

prednedávnom som kúpil auto a pri asi 1100 otáčkach začne auto vydávať zvuk s nízkym tónom. Ťažko sa to opisuje preto prikladám video. Neviete čo by to mohlo byť? Robí to na neutráli aj keď je zaradená rýchlosť, pri státi na mieste aj pri pohybe a väčšinou len keď je stlačený plyn, no párkrát som ho už započul aj bez plynu pri rýchlosti okolo 50 km/h. Pri vypnutej klimatizácii sa to deje tiež.

Motor je 2.0 TDI CR 110kW, 6-stupňová DSG prevodovka, modelový rok 2016.

Odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=DPM4KIdDazs

Ďakujem za všetky odpovede.

Editováno: , autor: pr0digi
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Zatiaľ sa mi nepodarilo prísť na to čím to je, ale na auto sa ešte pozrie mechanik. Zdá sa že ten zvuk ide spoza palubnej dosky, ale zvonku to vôbec nepočuť. Keď budem vedieť viac dám vedieť :)

Vloženo (editace)

Zvuk se přenáší do karoserie od ventilu N75 - vymačkané gumové kroužky v uchycení - viz obrazek - pozice č.24

68644426-BA1E-4DF0-985A-D95BEF6E66CD.jpeg

Editováno: , autor: dracek
  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Nema nahodou niekto cislo tejto ,,udalosti,, nech to viem v skodovke reklamovat a rovno povedat ze sa to tyka tejto suciastky. Lebo ako inac oni to v dielni nepocuju  :)  Dakujem

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahojte všichni, pročítám téma, no zatím sem nenarazil na nic úplně adekvátního k mé u problému. Myslíte že by můj problém mohla způsobovat také ta součástka. Jde mi ten zvuk slyšet nejvíc kolem 2000 otáček a až po zahřátí motoru min na 70 stupňů

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...