Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Škodovka znovu svolává Scalu a Kamiq kvůli eCall systému

Závada se může vyskytnout u modelů Scala a Kamiq vyrobených od března 2019 do února 2020.

Více si o tom můžete přečíst na svolavacky.cz

Ověřit si jestli i Vaše auto nepotřebuje opravit můžete na webu Škoda Auto stačí zadat VIN.

Ps. vytvořil jsem vlákno, aby tak důležitá informace nezapadla

Upraveno od dalik73

Pravděpodobně  tahle informace tady na fóru byla již několikrát řečena a místní matadoři o tom již zcela určitě vědí. 

Upraveno od DušanV

• 1 rok později...

včera jsem absolvoval první servisní prohlídku po dvou letech a bylo mi oznámeno, že se na mne vztahuje servisní akce - kompletní výměna převodovky, snad nějaký potenciální problém s možností vniku brzdové kapaliny do převodovky, (moc jsem nepochopil jak by k tomu mohlo dojít ale odborník nejsem) víc info zatím nemám. Servis každopádně objednal novou převodovku a dají mi vědet, nejspíše příští týden, tak případně pak napíšu o jakou konkrétní servisní akci se jedná

jedná se o motor 1.0 TSI 70kw 5 kvalt manuál..

Upraveno od Kallath

@Kallath měsíc, rok výroby? Já (6/2020) byl tento týden a vše ok.

vyrobeno 02/2020

A ty osobně jsi pociťoval nějaký problém s převodovkou? Nebo to byla špatná série a mění preventivně?

ne chovala se v pohodě, co jsem pochopil tak by mělo jít o prevenci, nejspíš nějaká špatná série jak píšeš.

Ahojte, chcem sa pri tejto príležitosti spýtať na toto. Kallath píše, že počas servisu mu oznámili, že je zvolávačka. -že se na mne vztahuje servisní akce . Nemal byť ,,zvolaný,, automaticky v rámci koncernu Škoda aj bez toho, že išiel na servisnú prehliadku ? Nechcem byť zlý, ale potom sa môže jednať o systém - prídeš k nám, oznámime ti to / ten problém/ neprídeš máš smolu?

Ne,pokud nejsou vážné svolávačky jako airbagy anebo podobně,dělá se to při servisní prohlídce.

ok vdaka za info.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.