Publikováno Červen 4, 20205 r Škodovka znovu svolává Scalu a Kamiq kvůli eCall systému Závada se může vyskytnout u modelů Scala a Kamiq vyrobených od března 2019 do února 2020. Více si o tom můžete přečíst na svolavacky.cz Ověřit si jestli i Vaše auto nepotřebuje opravit můžete na webu Škoda Auto stačí zadat VIN. Ps. vytvořil jsem vlákno, aby tak důležitá informace nezapadla Upraveno Červen 5, 20205 r od dalik73
Červen 4, 20205 r Pravděpodobně tahle informace tady na fóru byla již několikrát řečena a místní matadoři o tom již zcela určitě vědí. Upraveno Červen 4, 20205 r od DušanV
Březen 4, 20223 r včera jsem absolvoval první servisní prohlídku po dvou letech a bylo mi oznámeno, že se na mne vztahuje servisní akce - kompletní výměna převodovky, snad nějaký potenciální problém s možností vniku brzdové kapaliny do převodovky, (moc jsem nepochopil jak by k tomu mohlo dojít ale odborník nejsem) víc info zatím nemám. Servis každopádně objednal novou převodovku a dají mi vědet, nejspíše příští týden, tak případně pak napíšu o jakou konkrétní servisní akci se jedná jedná se o motor 1.0 TSI 70kw 5 kvalt manuál.. Upraveno Březen 4, 20223 r od Kallath
Březen 4, 20223 r A ty osobně jsi pociťoval nějaký problém s převodovkou? Nebo to byla špatná série a mění preventivně?
Březen 4, 20223 r ne chovala se v pohodě, co jsem pochopil tak by mělo jít o prevenci, nejspíš nějaká špatná série jak píšeš.
Březen 5, 20223 r Ahojte, chcem sa pri tejto príležitosti spýtať na toto. Kallath píše, že počas servisu mu oznámili, že je zvolávačka. -že se na mne vztahuje servisní akce . Nemal byť ,,zvolaný,, automaticky v rámci koncernu Škoda aj bez toho, že išiel na servisnú prehliadku ? Nechcem byť zlý, ale potom sa môže jednať o systém - prídeš k nám, oznámime ti to / ten problém/ neprídeš máš smolu?
Březen 5, 20223 r Ne,pokud nejsou vážné svolávačky jako airbagy anebo podobně,dělá se to při servisní prohlídce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.