dalik73 Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 (editace) Škodovka znovu svolává Scalu a Kamiq kvůli eCall systému Závada se může vyskytnout u modelů Scala a Kamiq vyrobených od března 2019 do února 2020. Více si o tom můžete přečíst na svolavacky.cz Ověřit si jestli i Vaše auto nepotřebuje opravit můžete na webu Škoda Auto stačí zadat VIN. Ps. vytvořil jsem vlákno, aby tak důležitá informace nezapadla Editováno: 5. Červen 2020, autor: dalik73 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 (editace) Pravděpodobně tahle informace tady na fóru byla již několikrát řečena a místní matadoři o tom již zcela určitě vědí. Editováno: 4. Červen 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 (editace) včera jsem absolvoval první servisní prohlídku po dvou letech a bylo mi oznámeno, že se na mne vztahuje servisní akce - kompletní výměna převodovky, snad nějaký potenciální problém s možností vniku brzdové kapaliny do převodovky, (moc jsem nepochopil jak by k tomu mohlo dojít ale odborník nejsem) víc info zatím nemám. Servis každopádně objednal novou převodovku a dají mi vědet, nejspíše příští týden, tak případně pak napíšu o jakou konkrétní servisní akci se jedná jedná se o motor 1.0 TSI 70kw 5 kvalt manuál.. Editováno: 4. Březen 2022, autor: Kallath Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 @Kallath měsíc, rok výroby? Já (6/2020) byl tento týden a vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 vyrobeno 02/2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 A ty osobně jsi pociťoval nějaký problém s převodovkou? Nebo to byla špatná série a mění preventivně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 ne chovala se v pohodě, co jsem pochopil tak by mělo jít o prevenci, nejspíš nějaká špatná série jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Ahojte, chcem sa pri tejto príležitosti spýtať na toto. Kallath píše, že počas servisu mu oznámili, že je zvolávačka. -že se na mne vztahuje servisní akce . Nemal byť ,,zvolaný,, automaticky v rámci koncernu Škoda aj bez toho, že išiel na servisnú prehliadku ? Nechcem byť zlý, ale potom sa môže jednať o systém - prídeš k nám, oznámime ti to / ten problém/ neprídeš máš smolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Ne,pokud nejsou vážné svolávačky jako airbagy anebo podobně,dělá se to při servisní prohlídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 ok vdaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.