Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Díky, teď se těším ještě více :-) U mě se očekává výroba za týden, tak snad to výjde a do konce září ho budu mít doma (Karoq Sportline, 1.5 TSI DSG) :-) Držím palce, ať nečekáš dlouho.

Vloženo

Psal jsem ti to už v sekci "Karoq dodací lhůta" :-) Nicméně ať nemusíš hledat, tak 2.7.2020 . Původní termín 30.9.2020 (to dostávali podle mě na objednávku všichni - následně se to upravovalo podle zadání do výroby v ŠA), posunul se mi o 2 týdny dříve, tj. z 39. na 37. týden.

Vloženo
před 2 hodinami, PetriCZECH napsal:

Díky, teď se těším ještě více :-) U mě se očekává výroba za týden, tak snad to výjde a do konce září ho budu mít doma (Karoq Sportline, 1.5 TSI DSG) :-) Držím palce, ať nečekáš dlouho.

Hádám, že to bude tak listopad. Kňourají jak neni odbyt a zatím auta na objednávku trvají tak dlouho. 

Vloženo

Tohle patří spíše do diskuze "Karoq a dodací lhůta". Prosím, aby jste tam ty komentáře přepsali, pokud máte zájem, ať se na ně dá reagovat a netvoří se tady vlákno, co sem nepatří.

Vloženo

Jenže tohle je právě minulostí od doby, kdy se velikost kol odráží v emisích - tzn. ani na úřadě by je zapsat neměli. Ruku do ohně za to nedám, ale četl jsem na to dost článků a netýká se to jen kol, ale např. i tažného zařízení, že pokud není z výroby a nemáte už na autě tzv. přípravu, dodatečně už domontovat nepůjde....

Vloženo (editace)

Nevíte někdo jestli bude mít Karoq Aktive  model 2021 s radiem Swing 6,5 již přístupný SmartLink nebo  budu muset dokoupit aktivaci  za 5 tis ? 

Editováno: , autor: provit
Vloženo (editace)

Dík, já jsem si říkal,že když se stává bezdrátový SmartLink  standartní výbavou pro vybrané výbavové stupně. Tak aspoň pro Swing zpřístupní drátový SmartLink...   :(

Editováno: , autor: provit
Vloženo

To je cenová politika evropských výrobců :-(, ceníky na 5 až 10 stran. Pro někoho výhoda pro jiného nevýhoda.

V tomto případě nevýhoda pro zákazníka. Platíš za každou kravinu.

Vloženo

Drahé to je, ale samostatnou vinu za občasnou nefunkčnost bych jim nedával.

AndroidAuto s neoficiální instalací z APK balíčku má jistě svůj podíl.

Ale kam by jsme to dospěli mít ve výhledu další 2-3 obrazovky na navigaci a telefonování?

Vloženo

AndroidAuto uz je CR oficialne podporovany?

U Appelu predpokladm v CR podporovano je, zde je chyba na strane automobilky. U jinych to funguje. Ze strany SA jen vymluvy na iOS 13.

Vloženo

na všech A10 je oficiálně podporované AndroidAuto a funguje to stejně "dobře" jako to z balíčku (ono taky to .apk je stejný soubor, jako z obchodu, jen v obchodě je to pro naši geolokaci zablokované...)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...