kitrab Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Muze byt pro toho kdo nosi klice po kapsach ?. Ve chvili, kdy ma nekdo klic v tasce tak je to spatne a na problemy, ono tlacitko. Kazdemu vyhovuje neco jineho. V kazdem pripade je to dobry tah marketingu koncernu, dat do "zakladu" jen tlacitko, pak je prostor vytahnout dalsi penize se zakaznika ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Pravda, baterie vydrží tak i tak cca. 9 měsíců. Já bych za to určitě nepřiplácel, obecně užitečnější mi přijde doplatit za SAFE funkci. Při rozbití okna se do vozu nedostane, že by vykrádal kufr nebo airbag oknem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Jj a baterie max. rok ?. Jjj taky zajimava moznost. Idealne oboji ?. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Vyhřívané čelní sklo má od MY 2021 folii místo drátků. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Máš to ověřeno ? To by jsi mne potěšil ! :-) Ne že by drátky byly vidět, ale předpokládám v noci nebo v protisvětle to může být vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Ano.Ověřeno u prodejce. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 GREAT ! Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Pokud má vůz velkou kameru za předním sklem, tak nové sklo nepůjde dát místo staršího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Kameru ? Myslíš MR2020 a u něj vyměnit drátky za folii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Kdyby někdo zatoužil vyměnit drátky za fólii u předchozích modelových ročníků, tak jsem chtěl upozornit, že u modelu s velkou kamerou za předním sklem to není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Takže, můžu si vyměnit na Karoqu 2020 přední sklo s drátky za sklo s folii?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Pokud máš ve svém autě velkou kameru za předním sklem, tak ne... @ferda25 to psal výše docela jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Nemám. Právě proto se ptám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Dle zkušeností, ale nedoporučuji "jen tak" měnit přední sklo, když k tomu není důvod. Každý, kdo si nechal někdy měnit ví, že je malá pravděpodobnost, že mu tam servis dá to sklo správně, jako z výroby. Někdo mi dokonce tvrdil, že to vlastně ani není moc možné U mně po výměně skla (kamínek) to bylo např. drnčící zrcátko a plastový kryt dešťového senzoru, špatně nasazený tapec u předních sloupků atd. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Jojo. Děkuji. Já se ptal spíše do budoucna kdybych musel měnit přední sklo. Dobrovolně bych to taky nedělal v tom jsem s tebou za jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Obecně milé překvapení, že se v modelových rocích něco děje, vyvíjí apod.. Prodejci zamlčují modelové roky, skaldovky pěkné, ale nidko nahlas neřekne MR20 má tohle a MR21 tohle, čekají, jestli na to zákazník přijde sám :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Vetsina lidi to ani neresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Veľa krát nástupom nového modelového roka model aj o niečo pozitívne príde... ( nie vždy len získa ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Dříve, u jiných aut, jsem si měnil přední okno sám se sousedem, ale u Karoqa se už nechytám. Je hrozně malá mezera mezi sklem a sloupkem a a řezací lanko by poškodilo lak na sloupku. Musí být speciální řezačka nebo dát deku pod sklo a postupně vyndat sklo- šílená práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 Budeme se nadále věnovat tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 (editace) *** Editováno: 15. Srpen 2020, autor: kitrab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 Zase - toto není dotaz do tohoto tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 16. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2020 Tak teda tématu :). Proč píší v nabídce na rok 2021 ,,Roletový kryt zavazadlového prostoru, ,a to i u modelu Aktive. To už tam nebude klasické plato? Asi to bude spíš překlep... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Ptal jsem se prodejce, prý to je jenom taková prověšená roletka pod zadním platem. V konfigurátoru to má vidět Skala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.