Publikováno Červen 12, 20205 r Čau, nevíte který nápis ŠKODA je adekvátní na Octu 4? Jestli je to stejně rozměrově nebo jak, zdá se že na Karoq je delší Upraveno Červen 12, 20205 r od RDMBR
Červen 23, 20205 r Autor Bo si to chci nechat vyměnit i přední masku??A ať to udělají v předprodejním servisu
Červen 23, 20205 r Tak si myslím, že si to budeš muset sám odlepit a nalepit podle svého :D . Jsou na to ve fabrice šablony. Myslím ten nápis.
Březen 30, 20214 r před 27 minutami, pasa33 napsal: Ja uz to resil po svem Moc pěkný, jen mám pocit že RZtu nemáš na středu a je trochu vlevo. Ten spoiler máš z RSa? Upraveno Březen 30, 20214 r od kacer1
Březen 30, 20214 r před 26 minutami, kacer1 napsal: Moc pěkný, jen mám pocit že RZtu nemáš na středu a je trochu vlevo. Ten spoiler máš z RSa? Ano je to originalni RS,RZ je trochu deformovana tak to mirne klame.
Květen 23, 20214 r @RDMBR Ja som isiel s mojou normalne do autorizovaneho servisu a povedal, nech mi daju chromove napisy dole a daju tam cierny napis SKODA z RSy. Za jeden den to bolo hotove.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.