Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Reklamoval bych to v servise kde opravu prováděli.

Já bych hledal problém v telefonu. Aktualizuj v telefonu Android auto. Pak telefon z auta odeber a znova spáruj. Popřípadě zkus i jiný telefon. 

Opakovane som skúšal telefón pridať aj odobrať, taktiež aktualizácie sú nové. Stále sa deje to isté. Hovory  cez bluetooth telefónu  funguju správne. Keď dám Android auto napíše pripojte usb kábel, už som z toho celkom zúfalý. V nastaveniach auta pri mojom telefone svieti hovor a audio na zeleno, zatiaľ čo Android auto a Mirror link je bledé - nedostupné, viď foto.

IMG20241122183950.jpg

Je možné, že po aktualizaci softwaru ta nová verze už nepodporuje tvůj telefon. Podívej se na jejich seznam povolených telefonnů na www stránkách. Ale pořád bych ještě vyzkoušel jiný telefon (manželka, kámoš....). 

Skúšal som to na manželkinom telefóne, ani na ňom to nejde. Ale na inom telefóne ako na mojom mi to nikdy predtým nešlo resp som to na inom ani neskúšal takže nemám možnosť to takto porovnať. V nastaveniach môjho telefónu je napísané " začnite pripojením telefónu do portu usb vozidla". Nedá sa mi to ale nikde zmeniť, a hlavne nič som v nastaveniach telefónu nemenil a predtým to fungovalo tak neviem...

Screenshot_2024-11-23-15-25-26-24_31f2d1fb8a9cb6537600cbf449362b94.jpg

Koukám na ten tvůj obrázek. Máš v telefonu vypnuté WiFi. To by mohl být ten problém. Jde o přenos dat, které Bluetooth nezvládne. 

Skúšal som to aj s pripojenym wifi ako hotspot  tak ako je v navode a výsledok je stále rovnaký :( píše pripojte usb kabel 

Screenshot_2024-11-23-21-55-04-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2024-11-23-21-49-06-13_31f2d1fb8a9cb6537600cbf449362b94.jpg

Skús v AA odstrániť svoje vozidlo, mala by tam byť potom takáto ponuka, ak tam túto možnosť nemáš, nepodporuje to tvoj telefón.. hádam :

Screenshot_20241123-181435.png

Upraveno od Nocturnal1

Práveže môj telefón to podporuje pretože mi to s ním vyše polroka bezproblémovo fungovalo... Neviem to pripojiť odkedy mi v aute vymenili RJ MIB.. a neviem nijakým spôsobom zistiť v čom je problém 

Screenshot_2024-11-24-11-17-53-12_31f2d1fb8a9cb6537600cbf449362b94.jpg

Ten nápad od @Nocturnal1 odebrat a znovu přidat telefon považuji za dobrou myšlenku. Taky nepomohlo? 

Reklamuj vymenu jednotky. Co pořád řešíš? Fungovalo to před tím, musi to fungovat i po tom. Hotovo. Je to odpovědnost servisu. 

mozno blud, ale nepotrebuje auto/telefon po vymene jednotky najprv kablove pripojenie a az nasledne funguje to bezkablove?

Ještě mě napadá, zda máš spuštěné wifi v autě. Já to mám vypnuté právě proto, aby mi bezdrátové AA nefungovalo. Koukni se na to! Tam by mohl být ten problém.

• 3 týdny později...

Tak sága pokračuje nasledovne: dal som auto do servisu na diagnostiku. Auto bolo dovezené z Nemecka a podotýkam že Android auto mi fungovalo bezdratovo keď som auto kúpil. Následne keď sa pokazil infotaiment mi vymenili MIB a odvtedy funguje len cez kábel (mobil mám rovnaký). V servise  mi povedali že to je pravdepodobne spôsobené tým, že predchádzajúci majiteľ si to tam dal asi dokódovať a keď mi vymenili MIB mi to preto nefunguje. Tak mi ponúkli riešenie že mi objednajú aktivačný kód na smartlink. Kód mi prišiel, dal som auto znova do servisu na aktualizáciu softwaru a nahratie aktivačného klúču a Android auto wifi stále NEFUNGUJE 🤭🤔🫣😔 technik mi povedal že skúsi po novom roku ešte niečo ďalšie aktualizovať ale že mi nezaručuje že to potom bude fungovať. Tak neviem čo si o tom mám myslieť. Keď v autorizovanom servise nevedia prečo to nejde.. a predtým to išlo 

Pomocí OBDeleven by to mělo jít dokódovat.

Aplikace to nabízí, ale vyzkoušené to nemám. 

Screenshot_20241219_142625_OBDeleven.jpg

Upraveno od Lasse

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.