Tomáš Thomso Vaněk Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Zdravím vás, setkal se někdo s puchýřema na střeše za panoramatickou střechou u Superb III 2016? Docela mě to zarazilo u 4 roky starého auta, jak to řešit? Škodovka dává 12let záruku na prorezivění, myslíte že to uplatní? Setkal se s tím někdo? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Jasne okamzite reklamovat uznat to musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Thomso Vaněk Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Nebude vadit že je to z druhé ruky a dovoz DE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Prorezavění uznají SkodaAuto pouze pokud jsi byl na všech stanovených prohlídkách v AutorizovanémServisu. Obzvláště pokud poslední, nebo několik prohlídek po ukončení běžné záruky bylo provedeno mimo AutorizovanyServis, bude uznání záruky na prorezavění záležet pouze na dobré vůli AS a SA , tedy dost na štěstí. To je na základě ověřených zkušeností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Thomso Vaněk Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Auto je zakoupeno z operativního leasingu a záznam v dig. servisce je na: 4960km, 10 950km, 16 400km, 61 100km, 92 150km, 121 200km, 150 000km. Tedy 7x v autorizovaném servisu. Popř. můžu zkusit více autorizáků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Tak to by jsi asi měl být v pohodě. Třeba před 4mi lety mi nakonec neuznali výrobní vadu čistě vnitřní koroze celého boku přední kapoty, protože jsem nebyl po skončení záruky na prohlídkách u Autorizovaného servisu, ale soukromě u kolegy co tam dělá. Nebyl jsem jediný případ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Thomso Vaněk Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Otazkou ale je,preco si to ty,akebo predchadzajuci majitel nechal prist az dotohoto stadia?Ved pociatok musel byt vytvidiet uz ovela skor.Otazka ale aj bude,ci to uz nahodou nebolo opravovane predtym,pripadne opravovane mimo Skodovky,pripadne nedodrzanim techn postupu opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Dovoz z ciziny nevadí, důležitý je pravidelný servis v autorizáku. Řešil jsem kdysi na OII z Rakouska rez po 5.letech (5-té dveře), naštěstí úspěšně. Bohužel jestli bylo auto myté často v myčce a budou tam vidět "škrábance" v laku můžou se cukat, že jde o povrchovou rez a na tu se záruka proti prorezivění nevztahuje. Kdysi jsem s nimi docela kvůli tomu bojoval. Ale třeba s tím problém mít nebudeš, důležité je nenechat se odbýt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Jim staci kdyz tam bude jeden tukanecek treba od kaminku a hnrd je reklamace zamitnuta. Ted sem resil puchyre na 5tych dverich. Kdyz sem sundal drzak spz tak na me vykoukli tak hned na rekamaci a byla na puchyrku sotva viditelna tecka a ze je to na zapricineno pusobenim vnejsich vlivu (kaminky atd ) a ze na to je jen 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Jojo, na lak jen 3 roky záruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 @ČudlR to jsem s nimi řešil skoro měsíc. Vryp byl na jednom puchýři a na dalším už ne a to byly dál od sebe. Přijeli to posoudit i technici ze ŠA. Nakonec se před nimi sundalo osvětlení SPZ a tam to bylo uvnitř krásně rezavé, takže mi uznaly výměnu celých 5-tých dveří. Je teda pravda, že v té době byla záruka na lak ještě 6 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Ono ale ...cim viac pozeram na tie foto,tym viac mam dojem,ze to bolo uz opravovane,lakovane.Zaruka na prehrdzavenie je stale 12 rokov,ale to musi byt prehrdzavene cez plech smerom zvnutra von,takze ziadne vonkajsie poskodenie,ze tukanec od kamena,skrabanec a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Tak oni merej lak jestli to nebylo strikany a opravovany a me to meril a nebylo to lakovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Neměří se jen lak, mají zvětšovací sondu-kameru se kterou jedou nad těmi puchýři a vidí i sebemenší škrábanec a ťukanec v laku. Tím se právě potvrdí povrchové poškození laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 No s tou sondou nevim, ale technik se rozmejslel jestli to ma vyfoti telefonem nebo tim jejich tabletem. Kazdopadne me to sejri pac ty mista kde jsou puchejre byli celejch 5 let schovany pod drzakem spz a ted sem je nasel nahodou kdyz sem je sundaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Tu sondu- elektronickou lupu měli přímo technici ze Škodovky. Fotky co fotil servis i já na profi foťák nebrali vůbec v potaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iddqd Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Mám dotaz na korozi u střechy. Uvažuju o koupi Superba 3 z druhé ruky, ale na střeše má tři zkorodované vrypy (jeden příkládám), auto má taky panoramu. Jaký je nejlepší způsob opravy, a má smysl vůbec auto s tímhle problémem kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Nalakovat tohle vypada spis od kaminku podobne mam po cele kapote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iddqd Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Díky. Taky si myslím, že je to od kamínků. Jaká je ale pravděpodobnost, že i po přelakování se tam ta rez objeví znovu? Chápu, že pozink se jen přelakováním neobnoví, ale nemám tušení, jak moc to vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 To je vpoho opravitelne.Rez tam je iba preto,ze je to zanedbane,nikto to neriesil,to bude iba povrchovka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Kdyz tak na to koukam tak jestli uz to nebylo.nekdy lakovany. Ta co je niz vypada jako i prasknuty lak s kytem. Chtelo by to zmerit tloustku laku jestli uz to nebylo nekdy opravovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 To nebude lakovane mam to same a mam origo kapotu to je plnic podle me nebo co tam davaj jinak kdyz to nekde udela dobre tak se tohle neobjevi jak tu pise je to povrch zanedbanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Thomso Vaněk Vloženo 29. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Dobrý večer, reklamace konečně vyřízena, nakonec jsem hradil 20% z ceny opravy což je cca 6000kč. Nechal jsem rovnou vyměnit i čelní sklo které vyšlo na 14000kč. Střechu jenom odbrousili, nějak ochránili a lakovali, nové těsnění a komplet montáž. Takže úspěšné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 teraz rýchlo predaj , do dvoch rokov máš to isté ... bez výmeny strechy neriešiteľné a aj to nie je na dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.