Publikováno Červenec 15, 20205 r Zdravim machri. Najde sa tu nejaky, ktory by mi vedel povedat, aky vraj kapacitor je oznaceny na fotke? Som rozoberal kluc a tu kovovu poistku som nezatlacil celkom do vnutra a tym ako som ho potom nasilu otvaral sa ten kovovy valcek zohol smerom k plosnemu spoju a oddrbal mi tuto suciastku. Bol som v radioamateri a tam mi povedali, ze to je kapacitor, ale aku hodnotu ma mat nevedia. Ze to treba merak za 60 eur a take... Vdaka kazdemu za radu.
Červenec 15, 20205 r Ale ten kondenzátor máš odpálený? Veď si ho iba odtrhol. Ak máš pájku, tak ho pripájkuj naspäť. Teda ak máš ešte plôšky na plošáku. Upraveno Červenec 15, 20205 r od r_e_n_e
Červenec 16, 20205 r Autor no toto je fotka z nahradneho kluca, tam je to OK. tamten mi musel niekde vypadnut ked som ho rozoberal, cize ho ani nemam... preto potrebujem zistit, aky mam kupit.
Únor 2, 20223 r Autor Super,dakujem. Pisal som ti aj spravu. Inac nasiel si niekde ten kondenzator? lebo u nas v KE v takom velkom elektre a nemaju ho a objednavat vraj vedia iba po 1000 ks a to sa im neoplati... tak skusam po nete, no nejako som na takuto hodnotu nenarazil este.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.