Publikováno Září 9, 20204 r Zdravím. Nikde jsem to téma u Karoqu nenašel (snad jsem se koukal pořádně), takže založím vlákno. Karoq Sportline - zástěrky/lapače nečistot, ano nebo ne? Nemáte někdo foto, aby se člověk podíval, jak to případně vypadá? U Octavie jsem nepolemizoval, u Karoqu Sportline nevím, když jsou lakované plasty atd.
Září 9, 20204 r Čo sa týka vizuálu, je to veľmi subjektívne. Niekomu sa to páči a niekomu nie. Podľa mňa auto pri pohľade zo zadu pôsobí širšie a nižšie. A k be riek do úvahy praktickú stránku, tak tam sú lapače objektívne lepšia voľba.
Září 9, 20204 r Jednoznačně přední. Pak není auto tak zaflákaná ,až po okna a zas tak hruzostrašně to nepusobí. Samozřejmě každého věc
Září 9, 20204 r Autor před 6 hodinami, REALista napsal: Připlatit si nemalej peníz za sportline a pak tam dát zástěrky? Sorry jako No, co jsem se koukal na auto, co má @trogar , tak mi to špatně teda nepůsobí. Nijak zvlášť to nevyčuhuje a přidaná hodnota je větší, než upřednostnit design. Kdybych nejezdil pořád po dálnici, tak bych to kašlal, ale s takovou bude lepší upřednostnit praktičnost.
Září 10, 20204 r před 19 hodinami, REALista napsal: Připlatit si nemalej peníz za sportline a pak tam dát zástěrky? Sorry jako To je jak dát na Porsche tažné zařízení.:)
Září 10, 20204 r Nemam sice Sportline, ale klasiku, ale zasterky jsem tam dal. Dopredu i dozadu. Je pravda, ze bez tech zadnich auto vypadalo trochu lepe. Prinos tu vadu na krase urcite vyvazi. Zasterky sice nezabrani uplne spineni auta, ale vyrazne to spineni omezi.
Prosinec 17, 20204 r Já sice zástěrky nemám, ale myslím si, že efekt nemají žádný. Máme oplastované spodky proti kamínkům a špiní se to stále
Prosinec 18, 20204 r Výhoda předních zástěrek je hlavně v zimě. Nejsou tam zmrazky až ke středu auta a před uložením auta do garáže stačí jemně kopnout do zástěrek odpadnou zmrazky.
Prosinec 19, 20204 r Take jde o to, kudy clovek jezdi. Pokud obcas projedu misty, kde zemedelci nebo nejaka stavba natahali na silnici blato, zasterky toho pochytaji vetsinu a neni to nahazene az na oknech......
Prosinec 19, 20204 r Lapače nečistot (zástěrky) mám a bylo to to první co jsem na auto dodal. Osobně bych volil delší a širší aby dávaly větší smysl, ale to už by bylo hodně nevkusné. Jinak kdyby k ničemu nebyly tak by je nepoužívaly rallyové speciály.
Prosinec 19, 20204 r Zajímavé přirovnání, ale já si nepřipadám jako závoďák a nejezdim denně polňačky. F1 má 2 křídla a my žádné, a taky asi k něčemu budou. To přitovnání je tak nějak mimo. :).
Prosinec 19, 20204 r No já sice taky ne, ale občas o tom pochybuji. Bydlím na vesnici a stav nasich silnic je dost připomíná takže si občas jako na RZ připadám ne sice rychlostně, ale stavem povrchu.
Prosinec 19, 20204 r Nejakou funkci to ma, na designu neprida. Pokud takto vyuzijes urcite nic proti. Me se u zasterek vzdy vybavi silena S120 a ty kusy plandajici gumy. A k tomu tem uzemnovci gumovy pasek, zahada detstvi k cemu to muze byt.
Prosinec 20, 20204 r Jsem rád, že v dnešní době už nejsou povinné a je jenom o lidech, kdo si je tam dá nebo ne. A jestli pomáhají nebo ne si každý udělá svůj názor.
Prosinec 20, 20204 r Ono by to malo byt tak, ze auto bez zadnych zasterok +10E k zakonej poistke, suv bez zadnych zasterok +20E k zakonej poistke, hned by bolo z coho menit okna.
Prosinec 20, 20204 r @atlanTy zástěrky moc létajícím kamenům nezabrání, na to jsou krátké. Kamiony je mají daleko delší a stejně od nich kameny létají. A už jsem párkrát koupil kamen i od auta, které jelo proti... Zástěrky by měly smysl, kdyby se zabránilo špinění hlavně zadní části karoserie auta, ale tomu to nezabrání skoro vůbec
Prosinec 20, 20204 r Kdyby jezdili lidi dál od auta, tak nemají rozbitá okna. Oni se nalepí na prdel a pak se diví se šutru v okně.
Prosinec 20, 20204 r No, ono je to relativní. Ty kamínky doletí docela daleko. Já na ně mám v posledním roce "štěstí" a nikdy to nebylo tak, že bych se na někoho lepil. Spíš naopak. Upraveno Prosinec 20, 20204 r od dafro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.